Fubihan [silindi] anne sütü mü alıyor sadece kilo almamasının sebebi ne benim bebeğim de geçen ay 7400 dü bu ay tartılmadık ama hastalandı ve zayıfladı 😒
[silindi] Fubihan prematüre doğdu normalde kilosu normal ilerliyordu sonrasında 3 aylıkken kabızlık başladı gerilmeye başladı en sonunda da durdu
UmayGmz 11 aylık 8.200 oldukça sağlıklı bi kızım var minyon iştahlı ve hareketli milete göre cılız küçük ama banane milletten 😉
Fubihan UmayGmz benim bebeğimde öyle çevredeki bebeklerle kıyaslanıyor ek gıda ve anne sütü alıyor ama çok fazla hareketli bi bebek hiç durmuyor yerinde çok şükür sağlıklı bi bebek benim için bunlar önemli ama kıyaslama yapıyor insanlar baş belası elalem 🙄
Gzm15092021 UmayGmz ay aynı benim kızla bir hiç bir sorun yok maşallah doktor kafa çapı yeterliyse sorun yoktur demiştir birde boyu her ay güzel uzuyor yediği içtiği yarıyor sadece fazla kalori yaktığı için çok kilo almıyor dedi o yüzden hiç canımı sıkmıyorum😂👍😊
UmayGmz Fubihan benden 4 gün sonra doğum yapan komşum var oğlu 9300 benim kızla sidik yarıştırıyor ay annesi buna bakamamış kucagına alıyor ay ne kadar hafif 😂 gülüyorum bende ben çocugumu kimseyle yarıştıramam kusura bakmasınlar 😊
UmayGmz Gzm15092021 önemli olan kilo değil gerçekten hareketli bebek sağlıklı bebektir ne 11 kilolar gördüm emekleyemiyor çocuk benim kızın lakap fır dino bi oraya fırlıyo bi buraya🥹😂
Elf123 UmayGmz bunun kiloyla ilgisi yok bence oğlum da kilolu ama yedi aylıkken dönerek bütün evi dolaşıyor geri geri gidiyor emekleme emekleyemiyor henüz ama elleri emekleme pozisyonuna gelip ileri geri yapıyor cok hareketli bir dk durduğu yok ellerinden tutuğumda kendini ayağa kaldırıyor adım atıyor bebek kilolu diye bunları yapamaz diyemeyiz bebeğin mizacıyla ilgili biraz biraz genetik
Beracan Bu konu benide üzüyor 😞 suan 9 agiricez daha tartılmadık 7 bucuk ayda 7 kiloydu daha ☹️Ama boyu uzun ve keyfide yerinde bi bebek o yüzden takmıyorum gibi Sizler günde kaç öğün nasıl besliyorsunuz banada anlatırmısınjz düzeniniz nasıl
Beracan Bide elalem derdi var ne kadar sacma kilosu düşük çıksa bakamıyorsun yemiyormu içmiyormu sütn yetmiyormu bla bla Eline alan kafasına göre zayıf bu diyor içiöden onlara ejderha giibi ateş püsküresim var 😀 umurum değil vallah ben biliyom ya sizene