Lavina Zeynep_Akan gazını iyi çıkarman gerekiyor benim kizımda öyleydi şimdi 5 ayına girecek yine kusuyor ama gaz sancıları falan dindi çok şükür
Zeynep_Akan Lavina gece nerdeyse hiç gazını çıkartmıyorum bendeki uyku hali onun uyuması bozulmasın diye çıkartmadan yatırıyorum
Lavina Zeynep_Akan çıkartmak gerekiyor yoksa o gazı çıkarmadığı için her emzirmeden sonra kusuyorlar gazla alakalı birsey
Mini-me Zeynep_Akan Doğru insan yaşadıklarını çabuk unutuyo. Böyle garip bi şey yapıyormuşum gibi aaa ağlama işte böyle büyüyecek, sütün biter, o senin ağladığını anlar vs vs vs halbuki o ağladı diye ağlıyorum izin bile vermiyolar😂😂
Zeynep_Akan Mini-me sormayın ya bide sütun yetmiyo demekki mama ver diyolar kendi annem sürekli emzir diyo kayinvalidem mama ver diyo ortadan ikiye ayrılacam artık
bilgekizinannesi Zeynep_Akan biberonla mama veriyorsanız meme reddi olabilir yaşadığınız biberon akışı hızlı memeden çekmek zor o yüzden yapıyor olabilir. Biberonu bırakıp kaşık biberonla deneyin bence.
Zeynep_Akan bilgekizinannesi şırıngayla vermeye çalıştım bugün memeye geri dönsün diye ama onu da almadı
Mini-me Zeynep_Akan Kayınvalidem karışmadı hiç süt olayına ama annem memen mi küçüldü sütün mü azaldı deyince Allah rızası için mememden uzak durun demiştim 😂😂😂 kayınvalidem de bu sebeple hiç karışmamış olabilir. 🙈😅
Zeynep_Akan Mini-me keşke bende en başında öyle deseydim 😂 bide sağlık çalışanıyim he ben uygulayamadim hiç birini
Zeynep_Akan Mini-me valla bana 40 günlük olunca rahatlar dediler sonra 3ay dediler sonra 6ay dediler herkes bişey soyluyo yani
Lavina Mini-me çoçuktan çoçuğa değişiyor gaz sancıları bıraz diniyor ama kusma 6 aya kadar devam ediyor genelikle