Emirinannesi12 Kızlar 5 aylık bebeğim var asla kendi başına oyalanmıyor oyun oynamıyor türlü türlü oyuncakları var sürekli sesler çıkarıyor. Hiçbir işimi yapamıyorum ne yapmam gerekiyor? Sizler neler yaptınız nasıl oyaladınız ?
Mekselinabyb Emirinannesi12 yani çok küçük henüz ondan kendi kendini sen işini yapana kadat oyalanmasını brkleme canım 🤭 Benim kızımda 6 aylık oyuncaklarını fırlatıyor bişeyler yapıyor ama 15 dk bi beni istiyor 😂
Oldugugibibiri Emirinannesi12 10 aylık oyuncakların yüzüne bakmıyor yanında oturuyorum ona rağmen bacağıma yapışıyor
Elfelf475 Emirinannesi12 çünkü daha oyun oynamayı bilmiyor, nesne tutmayı bile yeni öğrenmiştir ☺️ Sabır gerek 7 8 aya gelince bu dediğiniz normal cunku oturmaya da başlayacak. Oturunca daha iyi oyalanıyorlar etrafa daha hakim olacak
Deletedmom5284 5 aylık bebek kendi kendine oyalanmaz 2 yaşında kızım hala zorla oynar kendi kendine illa yanında biri olacak bunlara alışsanız iyi olur 😂
Efy 3,5 yaşında kızım bir kere olsun kendi kendine oyun oynayıp oyalandığı olmadı :) evin içinde yapışık ikiz gibi geziyoruz