denizyildizi__ Kızlar haftaya eşimin asker arkadaşı evleniyor . Kanlıca bölgesinde düğün salonu . İlk defa gideceğiz İstanbul’a . Düğünden sonra birkaç gün daha kalıp gezmek istiyoruz . Şurayı mutlaka görün dediğiniz yerler var mı . Farklı bölgeleri gezmeyi düşünüyoruz hep
ananasss denizyildizi__ Sultanahmet Ayasofya yerebatan sarnıcı ama bu üç yere sabah erken gitseniz iyi olur çok sıra oluyor Ortaköy’de waffle kumpir yiyin baltalimanında polis evi var levrek yiyin boğazda tadı çok güzel pişman olmazsınız Üsküdar sahilde yürüyebilirsiniz ama Kızkulesi tadilatta onu göremezsiniz vapura binin mutlaka
sadeturkvatandasi denizyildizi__ Adalar, Galata, Beyoğlu, Nişantaşı, Eminönü, Anadolu Hisarı, Beşiktaş, Kadıköy-Moda, ay çok yer varda ne yapmak istediğinize bağlı. Buralar aklınızda olsun.
My_little_sunshine denizyildizi__ Sultanahmet falan Çok klişe ya😅 Bence hiç zaman kaybetmeyin oralarda bir şey yok. Boğaz turu yapın güzel. Nakkaştepe de Nakkaş kebap var yemekleri çok iyi. Kanlıcaya da yakın. Kuzguncuk çok güzel yine yakın o bölgeye. Koşuyolunda çok güzel cafeler var çok severim o bölgeyi. Caddebostan bağdat caddesini yürüyün. Sahil kısmı da var. Adaları gezin. Kadıköy Moda ya gidin. Avrupa yakası ortaköy ,beşiktaş , bebek, sarıyer tarafları hafta içi gezecekseniz keyif alırsınız. Haftasonu trafik berbat oluyor.
denizyildizi__ ananasss yaa kızkulesine üzüldüm . Orası aklımda vardı hep . Merak ediyordum çok . Birde boğaz turu geçiyor aklımızdan. Bu polis evi dediğiniz yere baktım manzaralı bir yere benziyor sanırsam ne güzel 🥰 Galata kulesini de merak ediyorum
ananasss denizyildizi__ boğz Turu Eminönü’nden sürekli kalkıyor evet manzarası da balığı da çok güzel Galata kulesi için yine erken saatler de gitmenizi öneririm ve müze kart alın daha ucuz oluyor girişi kısacası şunu söyleyeyim size turist kafilesi çok var turlar la gelmişler turistlik bölgeler çok kalabalık ondan oralara sabah erken kalkıp gidin biz de 3 gün önce İstanbul da bir gece kaldık çok yeni deneyim olduğu için söylüyorum 😅
denizyildizi__ My_little_sunshine yemek yerleri olsun severim 😄 ağababa döner çıkıyor hep YouTube da karşıma , orayı duydunuz mu hiç . Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 😍
My_little_sunshine denizyildizi__ Gittim aynen iyi döneri gerçekten. Çengelköy de kokoreç yiyin severmisiz bilmiyorum ama😅 . Çok iyi yapıyorlar.
Pol34 denizyildizi__ ağababa Ümraniye’de sanayide yeri çok yoküstü değil. Kadıköy’de döneri vardı galiba
denizyildizi__ ananasss müze kartları nerede satılıyor , ilk işimiz o olsun bizim 😄 ahh bu turistler yok mu
ananasss denizyildizi__ Galata’nın girişinde vardır heralde yani Topkapı girişimde satılıyor ama Galata’yı bilmiyorum 😅