AlyaUrasmoms 3,5 aylık bebeğe güneş kremi kullanılır mı? Önerebileceğiniz, memnun kaldığınız markalar neler?
Irmakprensesinannesi AlyaUrasmoms bildiğim kadarıyla en az 6 aylık olması lazm kullanmanız için kziim 1 yaşında 10.5 aylıktan beri kullanıyorum güneş kremi böbürlenip kullaniyrm yada mustela ama küçük bebklerde bilmiyrm
AlyaUrasmoms Irmakprensesinannesi 6 aydan önce önerilmiyor diyor internette ama vücudunda güneş yanığı oluşur mu diye de çok korkuyorum 😐 Teşekkür ederim cevap için 🙏🏻💐
AlyaUrasmoms Deletedmom_21 Cevap için çok teşekkür ederim 💐 6 aydan önce önerilmiyor diyor internette o yüzden şüphelendim. Doktorumuz havuza sokabilirsin ama havuzun temizliğinden emin olduktan sonra ve en fazla 10 dk dedi. Ben yine de riske atmamak adına sadece ayaklarını suya sokacağım ama krem olmadan olmaz biliyorsunuz. Güneş yanığı oluşur diye korkuyorum 😐 Dediğiniz markayı deneyeyim; baktığımda hepsi çok pahalı çünkü 😏
AlyaUrasmoms SunnyG Güneşten mutlaka uzak tutarım. Zaten saatlerce güneşin altında tutmam. Cevap için teşekkür ederim 💐
Irmakprensesinannesi AlyaUrasmoms söyle yapın akşamüstü 5 6 gibi güneşin zararlı ışınları geçmiş olur şapka takın güneşi önleyen Allahın izniyle hiç bisey olmaz ama 12-4 arasi yoğun gunes o zmqn yanabilir
Deletedmom_21 AlyaUrasmoms doktorumuz bizde 2 aylıkken başlatmıştı mustela 50 factor olani kullanın demişti zaten çok az sürüyorsun
AlyaUrasmoms Irmakprensesinannesi Kalacağımız otelde havuz saatleri biraz saçma 😏 Öğlen ineceğiz havuza; mesela sürekli şemsiye altında kalırsa bir sorun olur mu? Güneşte çok gezdirmek istemiyorum zaten 😐
AlyaUrasmoms Deletedmom_21 Ay içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ya 😍 Herkes saçma sapan konuştu her zamanki gibi. Şüpheye düşünce hemen Forum’a koşuyorum 😅