Deletedmom_56 Anneler aralıklı oruç ile zayıflayan, bunu başaran var mı? Var ise nasıl yaptınız? Kaç saat aç kaldınız ? Ben bide sunu merak ediyorum. Uzun süreli açlıkta şeker düşüp bayılma durumu nasıl olmuyor ?
Merveeaskinn Deletedmom_56 merhaba bende 2 haftadır yapıyorum yeni basladım simdilik 3 kilo verdim ve hiç zorlanmadan yapıyorum gercekten 3 ana 3 ara öğün mantığı beni cok zorluyormus onu farkettim kaç kere diyetisyene gidip basarılı olamadan bıraktım burda nasıl bir sonuc alırım bilyorum ama diyet yapıyormusum gibi bile gelmiyor ben yavuz yörükoğlu isimli bi foktoru youtube dan takip ediyordum onun videosunu izleyerek basladım vücudun nasıl işlediğini de anlatıyor belki soruna yanıt alabilirsin sorhttps://youtu.be/DlNJ3imNld0
Deletedmom_56 Merveeaskinn Çok teşekkür ederim. Siz basarmıssınız daırısı bana. Ben de diyetisyene gittim 3ay. 70den 65e indim ve hepsini geri aldım. Dediğiniz dr a bakacagım
Merveeaskinn Link bağlantısı eklemiştim ama düzgün yazamamısım tekrar paylasıyorum ben 12 8 diyeti yapıyorum bu arada