Feyzosunannesi Seniss kalopya butikten aldım dışarda çok pahalı internetten aldım o yüzden daha uyguna geldi
Klymeneninatlasi Seniss dolaptan aldım ben 2800dü 600₺ ye aldım sonra bende satacağım kardeşimin düğünü için aldım
Rainnnn Valla abiyeler gelinlik fiyatına dönmüş kardeşimin düğünü için mükemmel bi abiye arıyordum arkadaşlarm dolaptan bak dedi ordan alıcam hem uygun hemde çok güzeller
RedFlower_ Rainnnn kesinke valla bir abiye beğendim mağazada 3000dedi geçen sene 1000tl 1500 en en lüksu
Seniss Rainnnn bende görümcemin düğünü için bakıyorum. Dolaptan baktım çok güzel şeyler var ama güvenemiyorum. Siz daha önce aldınız mı?
Rainnnn RedFlower_ evet ya benim beğendiğimde 3200 dedi dolapta 1100 cüvarı şaka gibi çok iyi . Ölçülerini isteyip öle alıcam inşallah
Rainnnn Seniss ben daha önce alışveriş yaptım abiye sattım ama almadım daha . Alacağınız kişi daha önce satış yapmışmı ona bakın . Bide değerlendirmelerine bakın alan kişiler o satıcı hakkında yorum yapıyor
Klymeneninatlasi Seniss yenide değil etiketlide kadın iki kere kullanmış hatta ben ta haziranda almak istiyorum yazmıştım temmuzda bi kere daha giyeceğim temizleyip göndereceğim dedi cidden tertemiz göndermiş pullarında tüllerinde en ufak hasar yok
Feyzosunannesi Seniss evet güvenilir ben birkaç kez oradan sipariş vermiştim beğendiğiniz modeller vardır sayfaya bakarsaniz
Raee Seniss merhaba benim nişan ve kınamda 1 er kere giydiğim 2 elbisem var isterseniz fotoğraflarını özelden paylaşabilirim.