Aselzumra23 CiBRALi hissedersiniz illaki ben bakışından bile anlıyorum ki başkasında durmuyor babasinda bile 😅
Ozlem2904 CiBRALi bence tanıyordur sadece b görüş benimki ama. 3aylikken oğlum diğer insanlara başka bana başka bakıyordu. Kayinvalidem olsun büyük ninemiz olsun annesine içi gidiyor besbelli derdiler.
Glsh13 CiBRALi benim bebegim 60 gunluk ve beni taniyor anliyorum.kimseye gulmez ama ben ona konusmaya baslayayim bana nasil gulucukler atiyor konusmaya calisiyor bunlardan anliyorum☺️
Masalhilal CiBRALi seni doğduğundan beri tanıdığına emin olabilirsin kalbinin atış sesinden senin kendi sesinden kokundan kucağına alma şeklinden bile seni tanıyor 🥰
Fatmadurmus Başkasındayken sesimi duyunca bana dönüp kendini bana doğru salıyo ama Bende merak ediyorum burda bekleyim.
Melisa66 CiBRALi birkaç hafta sonra benim oğlum öyle olmuştu anne babayı tanımaya ayırt etmeye başlıyorlar benim oğlum emdikten sonra kucağımda yatıp beni izlerdi bıraksam saatlerce izlerdi sonra ufak ufak gülücükler gözlerime bakıp mırıldanmalar başlamıştı
Nurselihiranur CiBRALi kuzum ilk 3 ay seninle kendine aynı kişi zannediyo 4. Ay atağı bu yüzden zor kendinin başka biri olduğunu farkediyo ama seni kokunu yüzünü tabiki tanır🥰