KaptanMarvel Ne ile temizliğini yapıyorsunuz acaba bazı lekeleri çıkartamıyorum normalde koltuk örtüsü kullanıyorum ama örtünün altına geçmiş bir iki leke var
Balkizlarim KaptanMarvel krem rengi benim . Sıcak suya bulaşık Makinesi tableti Arap sabunu ve hacı şakir kalıp sabunu rendeliyorum lif ile siliyorum çıkmayan lekeler için de bulaşık makinesi parlatıcısi sıkıyorum çıkarıyor öyle şimdiye kadar çıkmayan lekeler olmadı bende ✨✨
pogacayanakk KaptanMarvel vanish kosla nın halı ve koltuk temizleyicisiyle temizliyorum ben beyaz halımı çok iyi temizliyor koltuklar için de uygun ona bir bakın isterseniz
Rainnnn KaptanMarvel koltuğu silmek en büyük hataymış sildikçe içindeki tozlar daha büyük leke yapıyor ama yeni çıkan fısfıslar var kızlar yazar belki onları dene bakalım yoksa değiştirmek en güzeli 🫠
Sarelinagis KaptanMarvel Koltuklarım kırık beyaz benimde farmasinin çok amaçlı temizleyicisi var onunla siliyorum tertemiz oluyor hem güzel kokuyor ama iyice işlemiş derin lekeyse çok az çamaşır suyu ekliyorum diğer tablet falan renk birakabiliyor
KaptanMarvel Balkizlarim Siz baya iksir hazırlıyorsunuz 😀 Vallahi çıkmayana aşk olsun bunu kesin deneyeceğim 😀
pogacayanakk KaptanMarvel aa çok şaşırdım ben her şeyi denedim olmadı onu kullanınca çıkmıştı sizin koltuk baya leke tutuyor herhalde
KaptanMarvel Balkizlarim Denedim şuan ıslak çıkmış gibi duruyor ama tam kuruyunca emin olacağım , çoooook teşekkür ederim 🥰
Balkizlarim KaptanMarvel Rica ediyorum canım sıcak su ile dibi yaptınız tencere kapağı ile oluyor lifi koyun ✨🥰
KaptanMarvel Rainnnn Ben domolun fısıfısı kullanıyordum evde birsürü havada bir şeyler uçuyordu alerji yaptı bıraktım . Değiştirmek en güzeli bencede bunu eşime bi anlatalım 😀
KaptanMarvel Sarelinagis Çamaşır suyu biraz korkutuyor açıkçası rengini değiştirirmi diye o yüzden cesaret edemedim
pogacayanakk KaptanMarvel şimdiki aklım olsaydı bende halımı beyaz almazdım bende çok pişmanım keşke daha renkli alsaydım. Beyaz ev eşyası pişmanlıktır jsjsjshs
sinemmm58 KaptanMarvel makine parlatıcısı kullanıyorum ben halımda ve koltuğumda çıkmayan lekelere ayda bir de Arap sabunu lif ile siliyorum eğer baktınız parlatıcı ile de çıkmıyorsa beyaz sabunu deneyin lekeye sürüp lifleyin
Deletedmom_123 KaptanMarvel koltuklarımı 2 sene önce 4500e almıştım bulabildiğim en ucuz koltuklardı krem renk satıcı ithal kumaş demişti inanmamıştım ama öyle güzel ki düşünün vişne suyu döküldü normal aspirini şıktım lekeden iz yok hiç uğraştırmıyor tertemiz oluyor