Zehraa1 Kızlar duşa kabin camlarına en etkili deterjan önerisi olan var mı kesin bu diyebilceginiz domestos- cif denendi çok aman aman çıkartmadı
Kirmiziboncugunannesi Zehraa1 Herşeyi yaptın ve geçmediyse Diversey Clonet Kireç çözücü al ve sonra bana kaynanamı ve görümcemi görmeyeyim diye dua et 😂 trendyolda satılıyor bu arada
Dilan21 Zehraa1 kireç çözücü alın. Domates cif felan çözmez. Dümdüz herhangi bir kireç çözücü işe yarar. Asperoxun mavi güç var. A101′de kireç çözücülerden alabilirsiniz.
Pelininannesii Zehraa1 mavi güç almayın asla etki etmiyor bi de reklam yapmışlar yok ovalamadan bilmem ne. Ovaladım bir ton yine var yine var. Evimde çok pis ve eski bir ev değil yani 2 yıllık daha. Bende trendyolda satılandan alıcam herkes onu tavsiye ediyor
Zehraa1 Kirmiziboncugunannesi Kirmiziboncugunannesi istedigin dua olsun yüzlerini rüyanda bile görme 😂😂
Selin1234 Zehraa1 ben şu lekeli için mavi güç kullanıyor daha öncesinde başka markanın mavi suyu du çok işe yarıyor ve çok etkili birde highgenic silikonlu temizliyecisi ve pembe olan da temizliyor
Minnakkk Zehraa1 bende mikrotem diye Bi urun var onun banyo wc sini kullanıyorum cok cok asırı memnunum
Kirmiziboncugunannesi Zehraa1 al bak göreceksin o ürün otellerde falan profesyonel temizliklerde de kullanılıyor bayağı etkili ben maskeyle temizliyordum banyom küçük kokusu yoğun geliyordu bana o yüzden.
Srfygt Ben bim in aks banyo temizleyicisini kullanıyorum cok memnunum. Duşa kabinim cam sıkıp biraz beklettikten sonra süngerin yeşil tarafiyla ovaliyorum