-nuurr9206 Oldum olası berbat uykusu hele ki gece uyuyamıyorum 1,5 yıldır 2-3 saatlik uykularla geçiyo günüm. Nasıl olacak çözümü bulan var mı 19 aylık buarada. Uyku eğitimi dışında çözüm varmıdır??
BirAlparslanAnnesi -nuurr9206 gündüz uykularınız nasıl ? Kaç uyku yapıyo kaç saat uyuyo ve sabah kaçta kalkıyo
Yaseminece -nuurr9206 ben de bu konuda care arayanlardanim. 17 aylik gece 6 - 7 kez uyanir hem de aglayarak tekrar uykuya donmesi cok zor olur birsuru sey denedim damla vs ama cozum olmadi
Wanderlust -nuurr9206 gece beslenmesini kesmeniz gerek. Acliktan degil aliskanlktan uyaniyorlarMis kestiginizde daha uzun ve deliksiz uyurmus. Benim de 10.aydan beri kesmem gerek doktorum kes kes diyor her seferinde ama daha ben de kesemedim surekli dis cikardi hadi emsin rahat etsin huzurlu uyusun diye diye kaldik 🙈
-nuurr9206 BirAlparslanAnnesi bir kere uyur. 8 gibi kalkar 1 gibi uyur 4 e kadar. 11 gibi de gece uyur. Ama sabaha kadar döne döne canı çıkar 🙁
Irmakprensesinannesi -nuurr9206 qslinda gündüz isterseniz 2 uyku yapsin gece erken 10 çekin uykusunu uyumadan önce de aksm yemeğini sağlam yedirin üstüne mama ve anne sutu içsin gece o tokluğuna uyanmaz aslında yada 1 kere belki uyanır