ceronimoo Kızlar bebeğim 3 ay 3 günlük oldu bu aralar bi huzursuz memeye doğru yatırdığım anda bas bas ağlayıp kendini yırtıyo en fazla 2 dakka emip ağlamaya başlıyor kaldırınca susuyor yani endişe ediyorum sürekli
Kevser2022 ceronimoo meme reddi yaşıyor olabilirsiniz benim de o zamandan başladı 4 aylık hala devam ediyor
1kizannesi ceronimoo meme reddi yaşıyorsunuz birlikte duş alın duşta emzirmeyi deneyin bol bol ten teması yapın farklı pozisyonlarda emzirme deneyin atak haftası da olabilir
Pelvan ceronimoo aynı şeyi 1 aydır yaşıyorum bebeğim şuan tam 3 aylık son 2 haftada arttırdı sadece uyurken besliyebiliyorum kilo alımı geriledi mama takviyesi ne başlıyacağım
1kizannesi Papatya2636 mümkünse siz bebeği tutarken birisi bebeğin sırtından su döksün önce dik pozisyonda tutun sonra emzirme pozisyonuna alın su dökmeye devam etsinler sık sık tekrarlayın
1kizannesi Fatmadurmus bebek sakinleştiriyor anne karnında da su içinde oldukları için meme reddinde öneriliyor anne ve bebek arasındaki bağı güçlendiriyor