Prensess_annesii Hanımlar yazlık yaptırdık ama iç merdivenin fayans yani mermer mi yoksa parke mi olmasına karar veremedim hangisi daha avantajlı ve kullanımı daha kolay. Mermer olsa çok mu kayar acaba kararsız kaldık fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Ummomerr Prensess_annesii benim önceki evim dubleksi onu dubleksisini kullanmıyordum ama çocuk daha gelince çok merdivenleri çıkıyorlardı kayıp düşebilirler kesinlikle parke olması daha güzel hem güvenlik açısından hem silmesi de çok kolay oluyordu benim için sildiğin zaman kaymıyordu yani mermer çok kayıyor
Segeson Prensess_annesii evim dubleks değil ama tcl kanalında ev dekorasyon programlarına çok bakarım amerikadaki evler genellikle müstakil ve dubleks. Tasarımcılar genelde merdivenleri parke yapıyor mermer yapan görmedim.
mandalina_kokulum Prensess_annesii parke olsa daha iyi olur benim annemlerin evi dubleks bir parçası parke bir parçası mermer daha kullanışlı parke olan kısmı
Prensess_annesii Ummomerr parke görünümlü tırtıklı fayanslar var yeni çıkmış antre mutfak ondan yaptırdık merdivende olabilir diye düşündük ustalar hep mermer öneriyor parke kimse önermedi aslında bende parke istiyorum dediğiniz gibi hem kaymaz hem güzel görünür
Ummomerr Prensess_annesii kesinlikle önceliğiniz güvenlik olsun derim her iki evde bebek varsa bebeği geçti mi bizler için de önemli hani Allah göstermesin Bizim en ufak bir ayağımız kaydığı zaman mermer çok sert yani direkt kafayı yarıyor Ben kardeşim aynı şekilde çok mermere düşüp kafamızı kırmışlığımız var tecrübeli sabit O yüzden en azından parke daha az hasarla atlatılır diye düşünüyorum yani ustalar tabii ki de yani onların da işi o maddi açıdan en iyisini önermeye çalışırlar
AsilPeri Prensess_annesii Mermer kullanışsız daha doğrusu tehlikeli olur. Özellikle çocuklu bir ev için. Temizlik için sildiğinizde kaymama ihtimali sıfır. Birde yazlıkmış havuzdan / denizden ıslak ayaklarla gelindiğinde de aynı problem yaşanır. Parke mermere nazaran çok daha güvenli olur.
Denizanasi92 Prensess_annesii kaza düşme gibi durumlarda mermer çok tehlikeli olur ahşap parke olması daha iyi