Gryffindor Serpilctn Atatürkçü düşünceye en çok zarar veren sizin gibi düşünenlerdir. Her haltı Atatürkçü düşünceye bağlıyorsunuz ya pes. Atatürk gençlerin kulağındaki küpeye mi bakar, yoksa onun zeki ve ahlaklı bir Türk genci olmasına mı bakar sizce? Yanlış anlaşılmasın küpe takan gençler de zehi ve ahlaklı olabilir sadece bunu birbirine bağlamanız çok saçma. Küpe takmak ve özgürlüğün ne ilgisi var? Belki çocuk küpe takmak istemiyor? Oğlunuza fikrini sordunuz mu ?
Kuzeymerve Serpilctn Atatürkçü düşünce erkek çocuğa küpe takmak asla değil İnan sen olayı çok ama çok yanlış anlamışsın
Mistikestik Serpilctn kız çocuklarının bile kulağı deldirirmemeli bana göre aklı erdiğinde kendi deldirmek isterse yapmalı siz bi de erkek çocuğunuza yapmak istiyorsunuz afedersiniz ama çocuk sizin maskotunuz değil sırf siz istiyorsunuz diye gidip deldirmeye de hakkınız yok ve ayrıca küpe erkeklerde ilerde cool durabilir ama çocuk ve bebekken oldukça saçma gelir normal bir kadın olsanız daha çok şey yazarım ama belliki aklınız pek ermiyor böyle şeylere o yüzden Allah evladınıza sabır versin
Deletedmom_33 Serpilctn sol diye biliyorum. Aklıma soktun şimdi bir düşündüm sonra erkek çocuğa göre küpe var mıdır ddiye düşündüm 🤣 Neyse aklı ersin isterse deldiririz ☺️
FatmaKrbkl Serpilctn siz ne işle meşguldünüz bilmiyorum hiç okul ortamında gözlem imkanınız oldu mu, çocuklar çok acımasız sürü pdikolojisi evde verilen eğitimi gölgede bırakabiliyor maalesef. Çok aile gördüm çocuğunun o ya da bu davranışı nasıl yaptığına inanamayan şaşıran 🤷🏻♀️
YeniAnneIstanbul Serpilctn begenip begenmemek sizin seciminiz ama kulak seklini bozabilirsiniz hem kiz ve hem erkek cocuklar icin gecerli bu. Kulaklar cunku buyumeye devam ediyor o yuzden o kupe deligi asagda veya yukarda kalabilir buyudugunde. Hangi kulaga gelince: sag taraf olur sol tarafin farkli anlami oldugunu soylemisti bana bir sinif arkadasim
Anakuzusuuu Serpilctn mıknatıslı küpelerden alsanız? En azından kulagını deldirmemis olursunuz ileride o severse kendi deldirir hem
sherlock Serpilctn cinsel tercihlerinde kafası karışabilir bence yapılmamalı ama yine de sizin tercihiniz
Sumeyyebaglan Ay küçücük çocukta küpe ne alaka yaaa ne yapacağınızı şaşırmışsınız. Şuan buraya bir sürü ne alakalı cümle kurardım ama bu yeterli bence🙋🏻♀️
Balim61 Serpilctn Ilerde belki oglun küpeli sevmiycek bunu onami biraksanz acaba kendi karar verse.Ufacik çocuğa küpe takmakda ne bilm ne gerek var
Mavilimtrak Serpilctn yaaa Atatürkçü düşünceyle ne alakası var böyle deyince kendinizi çok bilgili kültürlü çağdaş saniyorsunuz ama sadece komik oluyorsunuz
Nazoo_00 Blessed gerçekten de kulagi delik olduğu için, okul yaşlarında sıkıntı yaşayabilir diye düşünüyorum ben de. Bir çok çocuk ailesinde küpe kızlara uygun, erkeklere uygun degildir düşüncesiyle büyüyecek çünkü. Bırakın ilerde kendi secimini yapsın