Elvn94 Kizm bni emmiyo bugun uyurkn aldm kucagima gogsumu verdim emzik emer gbi emiyo ama cekmiyo stu uyanikkn hic almyo byle uyurkn hp ypsam cekmdgi hlde gogsmde tutsam sutum artr mi
Aselina53 Elvn94 valla yazdığınızı okumak için zorlandım sesli harfler parayla mı satılıyor ne bu harf kıtlığı 😅
Elvn94 busra37 ah keske uyanikkn hic ckmyo en azndan gogsume uyari gtsn kokusunu alsnda artar mi bilmym ama
Elvn94 Aselina53 o zaman sizin icin tekrar yazayim bebegim emmiyo beni uyanikken hic emmiyor uyurken aldim kucagima gogsumu verdim aldi agzina ama emzik gibi emiyo yani sutumu cekmiyo her uyudugunda boyle yapsam sizce sutum artar mi
Ecezgiolcan Elvn94 süt azalma gibi bir korkunuz varsa sağın o zaman süt üretir.Meme arz talep meselesidir ne kadar çok emerse o kadar üretir emmediğini düşünüyorsanız sütünüzü sağın göğsünüzü uyarın
Aselina53 Elvn94 haha çok tatlısınız teşekkür ederim 😂 cevap vereyim o zaman bence artar çünkü belli bi zaman sonra sütünüz aktığında daha güçlü çekmeye başlarsa düzenli emebilir siz her fırsatta emzirmeye devam edin bi damlası bile geçse boğazından şifa niyetine