Zeynep6144 Merhaba kizlar yardımci olursanız çok mutlu olurum 3 bucuk aylık kızım var gelişimi iyi sadece annene sütü alıyor 1 haftadır günde 2 kere felan çişini yapıyor bezini doldurmuyor başına böyle birsey gelen var mı sık emziriyorum
senamiray Zeynep6144 önce doyduğuna emin olun o aylarda çiş azsa doymuyordur veya çokça su kaybediyordur su mutlaka verin yaz olduğu için isterseniz doktora danışın mama takviyesi önerebilir
MotherOfAlmila Zeynep6144 Canim bu konuyla alakali doktora basvurmak en guzeli. Buradakiler yanlis yonlendirme yaparlar seni.
Zeynep6144 Sütüm fazla yetiyor duymasa huysuz olur ağlar kakasını yapıyor son bir haftada böyle oldu emerken aşırı terliyor
Hande-ege Zeynep6144 bir doktora gidin idrar tahlili kan tahlili yaparlar kg suna bakarlAr gerekirse mama verirsiniz. Benim oğlum da böyle olmuştu beklemeyin hiç doktoruna götürün hemen.
Hande-ege Zeynep6144 tahlillere bakmıştı su vermedim ben 6. Aya kadar hiç. kg su iyi demişti küçüktü benim bebeğim gece 3 ten sonra yapmamıştı öğlene kadar ben geçen sene temmuz ayında doğum yapmıştım. Siz bir gidin tahlil yaparlar böbreklere zarar vermiş mi diye bakarlar. Kg alımına bakarlar. Belli bir zaman sonra mamaya başlamıştım hastanede yatınca bebeğim covitten dolayı mama ve sütle devam etmiştik.
Simgedefne Zeynep6144 su vermeniz gerekiyor vücut susuz kaliyor benim kızım 7 bucu aylık günlük 1 buçuk litreye yakın su içiyor sicak bir şehirdeyiz birde bence su verin havalar çok sicak
KumsalBeren Zeynep6144 bu tür durumlar direkt hekim kontrolü gerektirir. Lütfen hekiminizle iletişime geçiniz. Burada duyduğunuz farklı durumlar size yanlış değerlendirme yaptırabilir.
cydcvk Zeynep6144 vajinal yapışıklık olabilir kanda ki üre ve ürik asit oranı artabilir acilen hekime danışın