Gizemnl DenizAtannesi burdan foto yüklemeyi bilmiyorum instqgram adresiniz varsa isminizi yazın dm den atayım
mcansum Smyrna35 25gunlukken en en rahatı o zmanlar cnm ayaklar ıceeıde asırı rahat edıyor bıeaz buyuyunce hareket cevreye ılgı artıyor ozaman ıcınde rahat edwmıyor kıpır kıpır oluyor ama ben 4 aylıgm kullanyrm yıne
Smyrna35 mcansum yeni dığdugunda bi kere denedim ayakları içerde kalıyo bişey olur diye cok korkmuştum o zaman slingi takıp dısarı rahat rahat cıkabilirim artık cok teşekkür ederim 🙏😊
mcansum Smyrna35 aslınnda tam öyle rahatlar işte tam bebek pozisyonu bi iki defa kulanın eminim seveceksnz hemde kucukms sznki tam zamanı
Zeysars DenizAtannesi ben de ring sling aldım instagramda minikkusbabysling sayfasından kızım çok hareketli olduğu için kaldı öyle kullanamıyorum. İsterseniz araştırın beğenirseniz satabilirim.
AdAyza DenizAtannesi Facebook kullanıyorsanız babywearing diye bir grup var , 2. El sling bulabilirsiniz , neko marka tavsiye ederim , kanguru olarak ta ergonomik olması önemli , marka olarak boba kullanabilirsiniz
DenizAtannesi AdAyza evet baktım bebecruz ve tutumlu anne den alabilirim burda şansımı denemek istedim bu gidişle öyle olacak ü
DenizAtannesi Zeysars bende bilmiyorum ama atanlar var bilen varsa yardımcı olabilir . Sizin halka mı sling
Zeysars burciss yüzünün bize dönük tutulmasından hoşlanmıyor öne doğru tutulmaya alışkın. 4 aydan sonra öne doğru koyup oturtabiliyorsun içine. Ev içinde kullanmak için almıştım 40 ı çıktığında ama kullanamadım duruyor öylece. 239 a aldım kargo benden 130 a verebilirim. Rengi natural halkası rose sayfadan bakabilirsiniz.