Aslancoo Günaydın kızlar. Bu akşam kendi aracımızla 8 saatlik bir yolculuğa çıkacağız Allah’ın izniyle. Bebişim 25 günlük ve sadece anne sütü ile besleniyor. Açıkçası biraz tedirginim. Daha önce yolculuk yapmış annelerden tavsiye bekliyorum.
Mrvekpk Aslancoo daha küçükmüş bebegin sıkıntı olacagini sanmiyorm karni tok alti temiz olsun surekli uyur zaten hem bebekler arabalari seviyo genelde iyi yolculuklar şimdiden 🤗
Betul-08 Aslancoo bebeğim 15 günlük iken Artvin’den Bartın’a 13 saatlik yol geldim tavsiyelerim eğer bebeğinizin reflü yatağı varsa onu yanınıza alın orada yatırır zaten sürekli uyuyorlar heleki emiyorsa hiç zorlanmazsınız şuan bebeğim 1 aylık pazartesi Bartın’dan Artvin’e geri döneceğiz hiç korkum yok çok rahat şükür bu arada bebeğinizin her ihtiyacı elinizin altında olsun
Eylulllllll Aslancoo ben tam 41. Gün Çorum’dan Edirne’ye götürdüm . 9 saat sürdü . Uyuyor , emiyor , kaka-cis . Tamamen bu döngü. Hic ağlamıyorlar . Araba yıngır mıngır sallıyor ya değmeyin keyfine 🌸💜
Aslancoo Betul-08 Bende onu düşündüm puset mi yoksa babynest yatağımız var hemde reflü özelliği var ona yatırsam daha mı rahat ederiz emzirme alt değiştirme açısından daha konforlu gibime geldi.
Betul-08 Aslancoo ben öyle yaptım pusetten almak kaldırmak alt değişmek çok çok zor oldu oda yanımızda vardı ama pek kullanmadım