Buketyaren canım 6 ay çekmiş bir anne olarak yazıyorum eğer alerjiyse allah kolaylık versin.
Öncelikle popo çatlağı kontrolü yapmanız lazım çünkü popo çatlağındada kanama yapar kanlı kaka fotosunu atabilirsin istersen bana kan miktarı önemli azsa besinler kesilmiyor süt verimliliği azalmasın diye. bebeğin beslenmesi daha önemli avrupa doktorları komisyon kararı bu şekilde karar almış doktorumuz söyledi.
Beslenmeyi sadece süt olarak kesmiyosun et süt yumurta kuruyemiş tahin tavuk ve kapalı paket ürünler hatta kabartma tozu bile tüketmeyi kesiyorsun 15 gün hiçbirini tüketmiyorsun ki bir çok üründe var kaçak olmamasına dikkat etmen lazım 15 günün sonunda ancak senden ve bebeğinin vücudundan bu ürünler tamamen atılıyor
Sonrasında 3 gün önce sevdiğin yiyeceklerden başlayarak bebeğindeki kanama tepkisine bakıyorsun bişi yoksa yiyeceğe alerjisi yok demektir tabi süt ve et hariç o en son deneniyor
Pişik için hametan mavi ve travazol kremi karıştırıp günde 3 kez sür geçiyor ve her kakada yıka mutlaka yıkayamıyorsanda pamuğu güzelce ıslat pamuk ddm çünkü ıslak mendildeki
Ürünlerede alerjisi olabilir ıslak mendil yasak😞
Besinleri kestiğinde sütün etkileniyor takviye ediciler almak zorundasın yoksa sütün kesilir ki bnmki kesildi ilaçları aksattım unuttum içmeyi ama 1 haftada geri geldi sen baştan önlem al
İmom latte,kalsiyum 1000mg günlük (osteocare kullandım 2 tane içiyodum) b12 ve kuzu eti 2 günde bir azcık bile yesen olur protein alman lazım
Başka aklına takılan bişi olursa sor bana kuzum ayrıca sana tariflerde vercem hiç aç kalmıcan tatlı tarifi bile var🥰