NehirPerisi Kızlar bugün implant için disetine çivi işlemi yapılacak. Rahatlamak adına öncesinde ve sonrasında yaptığınız şeyler var mı. Ağrıyı azaltmak lazım, 6 aylık bebisime tek ben bakıyorum
Deletedmom_36 NehirPerisi Civi dedigin islem implantin kendisi. Doktorun implanttan sonra sana agri kesiciler vericektir buz verilir buzu implnt yapilan yanagina duzenli tutarsan yuzunde sismen olmaz aslinda implant dis cekimiyle ayni islemdir aman aman bir agrin olmaz tabi dogru doktora yaptirdiysan simdiden gecmis olsun☺️🌸
NehirPerisi Deletedmom_36 çok teşekkür ederim. Valla çok stresliyim. Çok ağrı olursa bebeğe ve kendime nasıl bakicam diye. Bazıları hemen ağrı kesici iç diyo, bazıları naosan fayda etmez diyor bilemedim☺️
Deletedmom_36 NehirPerisi Doktorun sana zaten agri kesici vericek.Hatta cok agriycak gibi bir islemse o gun kalcadan igne yaptirir.Tek implantmi yapilicak?Ben asistan olarak calistim 6 yil hergun implant yaptik alt ust tum ceneye hastalarimiz gulerek cikiyorlardi tabi benim calistigim doktot harikaydi😁
NehirPerisi Deletedmom_36 yanyana çift implant. Galiba sadece parol icebilicem bebekten ötürü. Bir de eşime dekort ve oksemen verdiler, bana vermediler.emzirdigim için mi acbaa🙄