Ayla1225 Merhabalar, her emzirmeden sonra lansinoh krem kullaniyorum evet yumuşatıyor bir sonraki emzirmeye kadar ağrıyı dindiriyor ama iyilesmiyor deneyipte faydasını gördüğünüz bir çözüm varsa yazabilir misiniz?
BsO Ayla1225 canım doğum sonrası bence de çok sızı yara olmuştu artık emzirmek istemiyordum hiç krem vs kullanmadım 1 ayvanın çekirdeğini bardağa koydum üstüne 2 parmak su o bekledikçe jel gibi oluyor her emzirme sonrası bunu sürdüm Allah’a şükür 1 ay düzenli kullandım tamamen geçti sonradan bıraktım doğal olduğu için göğüs ucunu temizlemeden emzirebilirsin
Sgnnn Ayla1225 eczanede satılan madecassol krem. Yıkama gerektirmiyor. Birde meme ucuna giysi falan değdikçe benim iyileşmemişti. Gümüş kapak taktım sürekli olarak. 3 güne iyileşti. 4 aylık olduk çok şükür tekrarlamadı
Efemomy Ayla1225 bende o kremi kullandım dediğiniz gibi aynı benim de öyle oldu zeytinyağ I sürmeye başladım her emzirmeden sonra daha çabuk iyileşti
OzgeIseri BsO ayva çekirdeğini ben de kullandım ama yıkamak gerekiyor hemşirem de öyle yönlendirmişti beni
senanuroz Ayla1225 merhabalar, ben kremle birlikte plastik göğüs kalkanı kullandım 1 günde kanamış olan göğüs ucumu çok iyi toparladı. Hem göğüs ucunuz bir yere değmemiş oluyor hem de hava almış oluyor
Ebrk Ayla1225 zeytın yağ canım herşeyi denemiş biri olarak öneriyorum bide meme ucuna göğüs pedleri var onları yağla koy göğsüne 3 günde geçti benimkiler
Ayla1225 Ebrk Teşekkür ederim zeytin yağını ilk hetapta kullandim iyi olmadi ondan sonra lansinoh krem kullanmaya başladım.
Nurselihiranur Ayla1225 cnm hemşiremiz emzirme öncesi kullanmamı söylemişti yumuşatsın rahat emzireyim diye öyle daha etkili oluyor
Hkaya Canım madecassol emzirmeden önce muhakkak yıkaman gerekiyor. Benim göğüslerime de hiç bişe fayda etmedi taki bu kremi kullanana kadar. Bir de tahinin üzerinde kalan yağ bu ikisini uygula. Ben çok faydasını gördüm ağrıdan emzirmeye korkar olmuştum 25 günlükken bitti ağrılarım.
Themhrmom Ayla1225 gumus kapak yada ped kullanmiyosan ondanda olur. Ben lansinoh kullandim pedsiz sutyen takmadim. 52 gunluguz gecen pedim bitmis sadece 1 gun kiyafet temas etti ve asiri acimaya basladi. Kumas temas ettirme
Mehmetseliminannesiiii Ayla1225 gümüş kapak kullanın benim göğüs ucumda cok yara olmuştu gümüş kapak kullandigimdan beri hiç yara olmadı geçti hemen