Lykiavvv Kızlar 2 aylık bir bebek gece 2-3 saat aralığında uyandirilmasi gerekiyormuş ama bazı burada yazan annelerden gördüğüm kadariyla gece 4. 4.5 saatte de emzirsek oluyormuş ve zaten gece uyanınca acikiyorlarmis öyle mi yani.
Hacerahsen Lykiavvv benim bebeğim gece uyuyor 5 saat falan doktorlar genelde uyku düzenini bozmayın acıkınca uyanır diyorlar ben de uyandırmıyorum
Minnikkiz Lykiavvv benim doktorum 3 saatte bir emzirebilirsn demişti tabi daha önce uyanırsa emzir demişti🥰
Mcnkarsel Lykiavvv 1,5 aydan itibaren doktorumuz gece beslenmesinde bebek ne zaman kalkarsa o zaman verebilirsin uyandırmana gerek yok dedi. Bende o zamandan bu yana uykularımdan bişey anlıyo oldum.
Hacerahsen Lykiavvv evet acıkınca kendisi uyanıyor. Gündüz uykusu da ne iyi kötü bazen uzun süre uyanık kalıyor bazen de emip uyuyor emip uyuyor
Y6_ Gece uykusu 2 3 saat olabilir miş bebeklerde bnm bebeğim 6günlük bazen uyandırıp emziriyorum bazen de kendi uyanıyor
Bluesmommy Y6_ bebeğiniz çok küçük bence 40ı çıkana kadar mutlaka 2 saatte bir uyandırın. Yenidoğanlar çok uyur sarılık olmasın allah korusun
Y6_ Bluesmommy evet hafif var sarılığı 2 3 saate emzir demişlerdi dün sağlık ocağına götürdüm sürekli de güneşletiyorum dr sizin dediğiniz gbi 2 saate 1 emzir dedi size de teşekkür ederim. Ancak gündüzleri uyandırmak zor oluyor uyanmıyor hatta kendi ağlayınca karnı acıkıyor galiba ozaman uyanıyor
Bluesmommy Y6_ benim bebeğim de sarılıktı. Mutlaka uyandırmaya çalışın. Ben burnunu ayaklarını hafifçe sıkardım uyansın da emmeye devam etsin diye. Bir de emzirdikten sonra göğüslerimi sağar çıkan sütü de kaşıkla içirirdim.
Y6_ Bluesmommy benim acaba sütüm mü yetmiyor bugün 1 haftalık olduk sürekli emmek istiyor göğüslerimde sertleşip emince yumuşuyor ama anlamıyorum da yetip yetmediğimi