OzgeIseri Merhaba güzel anneler. 4,5aylık beneğim 2 gündür biberonu almıyor. Aç kaldığını düşünerek kaşıkla vermeyi denedim mamayı bitirdi. Biberon verince ağlamaya başlıyor. Benzer durum yaşayan var mı ne yaptınız?
Pnaar34 OzgeIseri 2 ay 15 gunlukken basladi biberon reddine suan hala devam ediyor 3 ay 26 gunluk. Gercekten zor bir durum meme emmeyen bir bebek biberonde istemeyince insan caresiz kaliyor. Once kasikla verdim ama mama miktari artinca kasik zor gelmeye basladi sonra sırıngaya basladım ama bu durum bian once bitsin istiyorum 😞
PrensinAnnesi- OzgeIseri aynı durumu yaşıyorum ne yazikki biberon ağzına almıyor mama içmek istemiyor kavga ediyor biberonu ucuyla ağzına sıkıyorum çığlık çığlığa ağlıyor 2 ci ayından sonra başladı bizde de biberon reddi şuan 4 ay 22 gunluguz değişen birşey yok eskiden geceleri uykulu iken içerdi anlayınca galiba onu da bıraktı
3yasakadarsifirekran OzgeIseri Hangi biberonu kullanıyorsunuz acaba biberon kaynaklı olabilir mi benim oğlumda lansinoh istemiyordu avent naturali sevdi
OzgeIseri Avent natural 1 delik kullanıyordum ama istemeyince 3 delikliyi denedim almadı, weebaby, chicco, kaşık biberon hiçbirini istemiyo sadece çay kaşığıyla içti onu da mama miktarı fazla olduğu için püskirtmeyi keşfetti ve yarısında oyuna çevirip bıraktı