Elifff Oğlum 4 aylık sütüm yetmiyor gibi geliyor yada stres yapıyorum bilmiyorum yiyince yada içince sütüm çoğaldı dediğiniz neler var
Littleboys Elifff badem ve su 3 öğün olacak şekilde 3 er tane attım ağzıma ustunede bir bardak su sütüm hem yaglandi hemde cogaldi
elifdedim Elifff her şey kafada bitiyo canım öyle hissetme bi süre sonra memeler terbiye olur ve ilk zamanlardaki gibi olur olmaz sızlayarak süt inmezmiş bebeğin doyacağı kadar süt üretimi olurmuş 4 ayda da süt üretimin oturmuştur zaten iyi düşün iyi olsun istedikçe emzir emzirdikçe artar
Yagmur0507 Elifff benim bir arkadaşım hastane tipi süt sağma makinesi kiraladı internetten ve inanılmaz sütünü artırdı
06082020 Bol bol su için sık sık emzirin bi annemiz yulaf ezmesi fındık cevizi blendirda toz haline getirip üzerine pekmez zeytinyağı hurma eklemiş sütü çoğalmış deneyin isterseniz
Muniii Bir tatlı kaşığı bal ile bir çay kaşığı çekilmiş çörek otunu kaynamış suda karıştırıp günde ikişer kupa için Allahın izni ile faydasını görürsünüz ben doğum başladığından bu yana içiyorum şükür epey faydasını gördüm.