Mminigimm Kızlar bebeğime bugün güncelleme geldi yüzüstü dönmeye başladı biraz önce de uyuttum uykusunda döndü ona uyandı şimdi ya ben uyurken dönerse 🥹 uykular haram oldu gençliğim harap oldu napcam ben şimdi
Denizinannesiii16 Mminigimm benim bebeğimde ilk dönmeye başladığında dönerek uyumaya alışana kadar uykular haram olmuştu. Her döndüğünde uyanıyordu🙄🙄
Arslanyasar Birkaç gün sonra ters tarafa donmeyi de öğrenir o zaman uyanmaz uykusunda . Yastık falan koymayın bence nasıl rahat ediyorsa sere serpe uyusun . Döne döne uyur artık yavru 😄
Mminigimm Arslanyasar döneceği kadar büyük beşiği yok sepet beşiği var park yatağa geçme zamanı geliyo galiba
Alka Mminigimm dönsün canım . Bebeğim doğduğundan beri yüzüstü uyuyor sadece. Sert olsun yatağı yeterli ve içinde birşey olmasın yastık oyuncak felan.
Zlm Mminigimm alır aslında ama çok geriliyosaniz yan yatırıp bacaklarının arasından havluyu rulo yapıp koyun yada sadece omuzdan alt kısmına denk gelsin yastık kafa kısmının irayi boşluk bırakıp biraz azmsagi kısımdan koyun
Denizinannesiii16 Mminigimm park beşik yoksa park beşik alın ben çözümü onda bulmuştum. Rahat rahat döndü ve alıştı kendi kendine.
Elfvli Mminigimm 3.5 aylik dönmeye başladı. Suan 6 aylik. Kendini kurtarıyor. Kendi yatağında yatıyor ama yanımda yatırmam.
Sualim Mminigimm bnm kızımda öyle 4 aylıkken döndü şimdi 6 aylık yüz üstü dönüp kendini uyandırıyor 17 kez uyandı cinnet geçirip hamile yastığı koydum onla uyutuyorum yüz üstü dönemiyor artık
Mminigimm Sualim ya 9dan beri uyutmaya çalışıyorum yatağına koydum uyandı döndü uyandı en son hapşurdu ona uyandı bakalım sonumuz ne olacak
Denizanasi92 Sualim bence yapmayın ben de 1 hafta sıkıntı yaşadım yer yatağı yaptım döne döne uyanmaları bıraktı böyle ertelemiş olursunuz bırakın dönsün kaldırsın kafayı sonra alışıp geri uykuya dönüyor