Dmdm Saatlerdir Ağlıyorum Kendime Gelemedim Bir Haber izledim Dengem Alt Üst Oldu Bir Insanoğlu Nasıl yapar Böyle Birşeyi Yeni Doğan Bir Bebek Nasıl Poşete Koyulup Denize Atılır
Deletedmom277 Dmdm izlemeyin haber okumayın haber. Ben 7 senedir izlemiyorum kafam o kadar rahat ki. Anne olduktan sonra bebekli çocuklu haberler daha çok etkiliyor insanı. Hemen geçin bebek ve çocuk geçen haberleri
Palestinianbride Dmdm Allah korkusu olmayandan herşey beklenir insan mertebesi değişebilen tek yaratık... ya meleklerden üstün olur veya hayvandan aşağı...
Koccdyg Dmdm ya kıyamammmm aman Allahm iyiki izlememişim. Vicdansızlar ya bakamayacaksanız yapmayın o zaman!
nesli3310 Dmdm ben de çok kötü oldum ağladım halen kötuyum bebeğim aklıma geliyor seneryo üretıyorum resmen benım bebeğim orda olsaydı ne yapar ne ederdım falan dıye ağlıyorum korkuyorum ya
Dmdm Deletedmom277 Normalde Televizyon Bile İzlemem Doğru Dürüst Öyle Kanalları Gezinirken Gördüm Mahf oldum Canımdan Can Gittimis Gibiyim😭
Emsa Deletedmom277 bende izleyemiyorum artik gecen esim bi oly anlatckti kotuyse anlatma dedim ya bi yere gittik adamin biri iki cocuga sizin bacaklarinizi kirarim bidaha burda görürsem dedi dileniyolar di ama icim gitti ya onlar mevbur olmasa yapmazlar cok uzuldum buyuk adamlar olsa da uzulrdm kime kimseyi azarlayamz da bunlar cocuk daha ya cocuk cocuk diyarki onlar bizden daha zengin öyle olsa o kiyafetleri giyip gezmezler inanin icim gitti ya yuzlerindeki sessiz ifadeyi gorunce
Emsa Deletedmom277 bende izleyemiyorum artik gecen esim bi oly anlatckti kotuyse anlatma dedim ya bi yere gittik adamin biri iki cocuga sizin bacaklarinizi kirarim bidaha burda görürsem dedi dileniyolar di ama icim gitti ya onlar mevbur olmasa yapmazlar cok uzuldum buyuk adamlar olsa da uzulrdm kime kimseyi azarlayamz da bunlar cocuk daha ya cocuk cocuk diyarki onlar bizden daha zengin öyle olsa o kiyafetleri giyip gezmezler inanin icim gitti ya yuzlerindeki sessiz ifadeyi gorunce en basiti bu tabi
Ecelila Bence annesi yapmamistir yani ole bi vicdan olamaz doğumdan sonra yakınları atmıştır serefsizler
Farahzeynep Görünce nutkum tutuldu, hayvanlar bile ağlaya ağlaya kaybolan yavrularını arıyor. Böyleleri için yaşasın Cehennem 👏🏻
Dmdm Allahım hem ahirette hem bu dünyada cehennemi yaşatsn böylelerine denize atmak ne ya en son çare yurda ver devlete ver cami önüne bırak ne bilim nasıl kıydın
annediyebiri Dmdm görünce ağladım gerçekten çok kötü oldum kıyamam keşke yuvaya verseydi yaşama hakkı olsaydı. Bunu yapan kesinlikle iyi değildir akıl sağlığı yoktur