Talya-merve Merhabalarr bebeğimin 4 gün sonra 40ı çıkıyor. Geceleri uyandırayım mı emzirmek için siz ne yaptınız kendisinin uyanmasını mı beklediniz ? Teşşekür ederim şimdiden :))
Tugbaf Talya-merve kalmasa da canım 1 saat de yada 2 saatse bir kalkıp emzir canım hiç emedi benim paşam mama yediği için ben böyle yapıyordum
Minikerkegim Talya-merve hayr siz dokunmayın güzelce emzirip yataga koyun karnının doyduğundan emin olun acıkınca zaten kendisi sizi uyandıracak sarılık yoksa eger sizin içinde kolay olur bebeğinizin uyku düzeni olur siz kaldırırsanız her gece aynı saate alışacak ve kendisine onu alıskanlık edecek
Meltemidil Talya-merve Benm bebeğiminde 5 gün önce çıktı kırkı , eger sarılığı yoksa kendisi zaten kalkıyor ve kendine ona göre bir düzen kuruyor biz mesela gece 2 de ve 5 de otomatik kurulmuş gibi kendi kendimize kalkıyoruz
Ahsenimltm Talya-merve bizim uzayan sarilik vardi ben 2 aya kadar kendim uyandirdim sonra o uyanirsa besledim. Gecede 1 bilemedin 2 kere kalkardi bence kilosu gelisimi iyise uyandirmayin. Simdi 5.5 aylik gece surekli kalkiuoruz ah o eski zamanlar nerdee😄
Cnmcnm 4 saate kadar uyuması normal diyordu doktorum yoksa şekeri düşer ben saatimi 3 saat sonrasına kurardım zaten uyanıo bebekler o saate kadar acıkıyorlar:)
Talya-merve Cnmcnm bikaç kere uyandırmadım bekledim kurulu saat gibi kendisi kalmıştı ama somraları beklemeyip kaldırıyorum tabi, neyse bundan sonra kendisi kalkar 🥰
Smyrna35 Biz de 42 günlüğüz uyandırmıyorum ben de kendisi kalkıyo zaten eger 4 saati gecerse uykusu öyle uyandırıyorum
Asyam13 Ahsenimltm ne zaman geçti sarılıgınız peki ne kadar sürdü bizde 39 günlüğüz hala hafif sarılıgımız var 😔
Okyanusolmak Talya-merve alarm kuruyorum. 2 bucuk 3 saatte bir emziriyorum. Uyurken alıyorum emiyor uyuyor.
ayazasaf Talya-merve 28 günlüğüz sarılık vs sıkıntısı olmadı çok şükür 11-12 gibi mamasını yiyor uykuya dalana kadar memede kalıyor uyuyunca 4 e kadar uyuyor sonra acıktığı için kıpırdanmaya başlıyor uyanıp mamasını yiyor sonra da kesik kesik uyuyor
Prensesannesi1234 Benim bebeğim 21 günlük maşallah sizinkiler ne kadar uzun uyuyor benim ki hemen hemen 1 bucuk 2 saate bir kalkıyor emmek icin🤔
Ahsenimltm Asyam13 bizim vucudumuza yayilmisti baya 2-2.5 ay sonra cikt rengi ve göz akı normale dondü
MerveTopuz Talya-merve eger sen uyandirip emzirirsen bu sefer saat başi uyanmayi alişkanlik ediniz o uyanacagi ssati bilir