bunemeselaa Merhaba arkadaşlar bebeğim dört günlük sütüm iki gündür geliyor ama emmiyor devamlı sağıp biberon ile veriyorum silikon uç aldım denemek için ama onla da sütü çekip çekmediğini anlayamıyorum. Mememi ağzına alıyor ama ağzıda tutuyor sadece emmiyo
Busra2089 bunemeselaa Biberon yüzünden olabilir. Benimde bebeğim ilk bir hafta emmedi. Ben asla biberon vermedim daha çok meme reddi yapıyor çünkü. Kaşık biberon aldım onunla verdim ama asla teklif etmeyi bırakmadım. 2 3 dk bile olsa ağlamadığı takdirde sürekli sürekli verdim. Yavaş yavaş alıştı ama tabi bu neredeyse 1 ayımı aldı 🤦🏻♀️
Atess19 bunemeselaa başlarda bebeğime biberon vermedim.. çay bardağına sağdım çay kaşığıyla verdim sütümü.. zorla güzel anne.. göğüsünün renkli kısmınında birazını ağzına sok.. 14 aylığız ve hala emiyor.. 🌸
bunemeselaa Alpingo evet canım var özellikle biraz sağıp daha çok uçlandıryorum mememi öyle veriyorum ağzına ama sadece ağzında tutuyor emmiyor
Aylaayla bunemeselaa ağzını kontrol edin pamukçuk oluncada emmiyolar kuzenimin bebeğide aynı emiyodu sonra emmek istemedi meğer çocuğun ağzı pamukçuk olmuş