Bedsssss 11 aylık oğlum şu bir haftadır akşamları uyumuyor. Kafayı yiyecegiiimmm uykusu vaarrr gözleri kapanıyor ama bir türlü uyumuyor :((( Emerek uyuyor sadece aksi hiçbir şekilde uyumuyor bu sıra emsede uyumuyor Gücüm kalmadı artk kafayı siyiracagmm
Deletedmom_109 Bedsssss süper bir bilimsel açıklama yapcam dolunaydan 😁 şaka bir yana dişi çıkıyorsa belki emerek rahatlıyordur
Cihan Bedsssss dişi çıkıyordur canı acıyordur salatalık verin kemirsin diş kaşıyıcısını dondurucuya 15 dakika koyun verin kemirsin iyi gelir yeşil soğan ver eline kemirsin bunlar dişi çıkan bebeğe çok iyi geliyor
Duygudmr Bedsssss uyku gerilemesi baslamis canım benim kızımda aynı öyleydi iki gündür biraz düzelme başladı 1 buçuk aydır gece uykusunu unutmuştuk eşim ise yatmadan direk gidiyordu o hale gelmiştik
Bedsssss Deletedmom_109 evet dişleri çıkıyor ama emincede uyumuyor Boyna ağlıyor ama aşırı uykusu var ona rağmen uyuyamıyor Yarın doktora çıkarmayı düşünüyorum Yoksa kendim için bı doktira gdicem Ne zormuş bu annelik :((
Deletedmom_109 Bedsssss yavrum benim.. gidin tabii ağrısı var büyük ihtimalle diş granülleri gibi şeyler veriyorlar verirsen kullanın inşallah iyi gelir
Bedsssss Deletedmom_109 Dış jeli aldım iki çeşit kullanıyorum ama yok gene de fayda etmiyor mu blmiyorm:(
busra9191 Bedsssss vallahi bende post açıcam. 10 ay 5 günlük kafayı yicem iyice huy değiştirdi herşeye sinir yapıyor o küçücük haliyle hahahaha hep mızmız huysuz ağlıyor resmen elim kolum tutmuyor saat kovalıyorum günü bitirelim diye
Bedsssss busra9191 yeminle şuan beni tarif ediyorsunuz Bizde de durum ayniii Kollarım tutmuyoe artık bileklerm acımaya başladı valla bide tombik bizimkii
busra9191 Bedsssss bizimkide vallahi birşey yapmaya korkuyorum yemek uzatıyorum ıghhh yapıp sinir yapıyor elinden birşey alıyorum yine sinirleniyor gece 20 kere emmeye kalkar yenidoğan bundan daha az emiyordur gece yeminlen yaa noldu anlamıyorum çok zorlanıyorum şu sıra neden böyle oldular acaba ya