Melikeceylin Merhaba! Dogum yapali daha tam iki ay oldu ve bir haftadir adet agrim var gidip geliyo , birgun koyu kan geldi sonra kesildi emziriyorumda .. neden bole yavas yavas yumurtalarmi calismis oluyo ondanmiaceba ?
Ayzayd Melikeceylin zeynepliyakusum küçük olduğu için sürekli kontrol ediyordum hep yumuşaktı bir anda sertleşmesi normal mi acaba en azından 6. Aya kadar açık kalsaydı aslında hala ver yumuşaklık ama işte insan korkuyor 😢
Sevaras Ben doğum yapalı 4 ay oluyor düzenli gelmesine rağmen arada kahverengi kanama oluyor doktorum iç dikişlere baktığında yumurtlamanın hemen olmayacağını belirtmişti. Ne yazıkki doğumdan sonra düzensizlikler devam ediyor ve ağrılar oluyor
Melikeceylin Sevaras normal dogumda hemen dusenlii mi oluyo sezeryanda dahami uzun suruyor yumurtlanmlar duzelmesi icin
Sevaras Melikeceylin ben sezaryen oldum düzenli gelmeye devam etti benim ama doktoruma kontrole gittiğimde yumurtlama yoktu hemen olmayacağını belirtti.
Melikeceylin Sevaras gorebiliyolarmi hemen ameliyat sonrasi nezmn gittiniz arada kac ay gecti yada hafta