Kızlar bebeğimin burnuna serumu sıkmaya çekiniyorum bişey olur diye acilde bu işlemi yapıyorlar giden oldu mu hiç
Betul-08 bunun için acile gitmeyin. Birsürü video var internette. Yaparsınız elbette kış geldiğinde çok tıkanıyorlar simdiden oğrenseniz iyi olur
Betul-08 oncleikle geçmiş olsun,biz de o vakitler hasta olmuştuk.ilk çocuk acemilik yaptık ama yeterli olmadı ,kontrole gittiğimizde acilde temizlediler çocuğum rahatladı.deneyin acamazsaniz bir kere götürün bence orda da görmüş olur cesaret alırsınız.
Betul-08 kendiniz yapmasini ogrenin 1 aydir hic temizlemediniz mi ben ilk hafta baslamistim bizim bile burnumz tikali oluyor eger burnu acik olmazsa rahat nefes alamz uyuyamaz ememez basinin altina yastik koyun 2 3 damla her iki burnuna damlatin snra yuzu yere bakicak sekilde bi kac dakika bekleyin icindekiler yumsayip ucuna akar eger akmazsa hortum kullanirsinz onuda sık kullanmayin.yani çok çok basit bir sey bi yapmaya baslayin eliniz alisiyor bebekler burun temizligini sevmezler aglarsa korkmayin
Betul-08 Benimde 2 aylık bebeğim var hiç bisey olmuyor merak etmeyin bazen biraz ağlıyor o kadar. Acil de bir defa actirdik çocuğum uğundu orda boru sokuyorlar burnuna. Tabi mecbur kalınca yine yaptırırız ama acile koymadan ben her gün sıkıyorum ki tıkanmasin. Doktorda her gün burnuna damlat zararlı bisey değil burnundan çıkmazsa yutar bisey olmaz dedi bize.
SeninAnnenBirMelektiYavrm bişey olur mu yaparken boğazına falan kaçar mı
Betul-08 kaçabilir ama bi problem olmaz