utkununannesi_ Arkadaşlar bu mamadan aldım ama içiremedim bebeğime tadından dolayı alerjik bebeklere başka mama var mıdır acaba güzelce içebileceği
Deletedmom277 utkununannesi_ bütün özel mamalar kötü kolar ve kötü tadı var. içerisine bir kaç damla vanilya şurubu damlatıp deneyebilirsiniz
Mervea utkununannesi_ butür mamaların hepsinin tadı kötü vanilya şurubuyla deneyebilirsiniz 1 yaş üstüyse aromalısı var bir iki zamanla alışır ek gıdaya geçince muhallebisine ekleyebilirsin
Minikbirel Hyr cnm bnde denedm olmadı bebelac peti junıor verdı onuda ıcmedı pekmezle tatlndır dedı bnde sevdıgı mamadan verdm napım yemıo npcamı blmıorum bıde kılosunu azaltır bu mama dıede korkuorum nasıl anladn ne gıbı sıkayetlerı var bebegının kac aylık
Deletedmom277 Minikbirel mama neden kilosunu etkilesin bunları kim söylüyor Allah aşkına inanmayın yahu. Kuzenimin kızı 3.ayından beri alerjik mamayla besleniyor ayından 2 kilo fazla
Minikbirel Deletedmom277 ne bılım herkes bıse dıo etkılenıorum artık kılo yapmıo dıe zaten kılosu az denıcem zorla
utkununannesi_ parlakli1990 Mervea bebelac pepti juniorla değiştirdik alimentuma vanilya şurubu ekledim yine tadı acı oldu bebelac ona göre bi tık daha iyi oldu
Mervea utkununannesi_ pregomin as kullanıyordu öncesinde oğlum bir keresinde deneme amaçlı alimentum kullandı olduğu gibi hepsini kustu pepti junior alimentum bunlar yarı hidrolize mama içeriği bize uygun olmadığından kullanabileceğimiz mamalar değil şuan 1 yaş üstü neocate junior vanilyalı kullanıyoruz aromalı ancak beğenmedi içmiyor tadı çok güzel ben bile içtim