MelisaGoktugMommy Haticeyns of bende alsammi almasammi sagliksiz diyenlerde var cikamadim hic isin icinden 😂
bikerem Haticeyns uzun araştırmalar sonucu gecen hafta aldim,ic dis aksami komple celik teflon olan( digerlerinjn disi plastik) inox serisi 5.4 litre electrolux airfryer aldim. Tencereye son😁 oldukca memnunum ve cok pratik
Melis84 bikerem merhaba sizin önerinizi görüp bu markaya bakıyorum geçen gün de sormuştum en son me durumdasınız memnun musunuz acaba 🌸
Melis84 bikerem teşekkürler https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_electrolux-e6af-6st-air-fryer-frit%C3%B6z-1218319.html Bu ürün dimi?
Atlasalinandme bikerem fiyatı 4700diyor Trendyol da,sizin ürün miki, off çok pis gaza geldim alasimvar🤦♀️ yağ kullanıyor musunuz pişirme sırasında
bikerem Melis84 evet 5.4 litre ic hacimli,inox. Cok cok iyi fiyat yalniz. Düzenliyorum media markt sepette garanti ve sigortayi ucretli yapiyor. Ondan bu fiyat sepette artiyor. 6bin e aldim gecen hafta
bikerem Melis84 1 haftadir karisik sebze,patates,tum tavuk,balik ve karnıyarık yapma sansim oldu. Gercekten oldukca begendik hele tavuk harika. 5 kisilik bir aileyiz gayet yeterli bir hacim,yani 4 alabalik yanyana diziliyor ya da 1tum tavuk.