Zhlllll Kızlar merhaba oğlum 9 aylık ve egzama oldu başına gelen var mı neler yaptınız gitmediğim doktor kalmadı krem yazıp yazıp gönderdiler ve vücudunun her yerine dağılıyor fayda etmiyor 🥺
eylul19 Zhlllll sampuanını falan degıstırın egzamaya ıyı gelen rahatsız etmeyen sampuanlar var bebekler ıcın ısmını hatırlayamadım suan.bıoderma atopık cıltler ıcın olan kremını kullanabılırsınız o rahatlatıyor egzamalı bılgelerı
Mavigri Zhlllll benım oğlum üç aylık onda da var ermovattı sanırım merhem verdiler onu kullanınca hemen geçiyor
Asel4175 Zhlllll ya benim de bebeğim iki aylık vücudunda kızarıklıklar var kuru boyle egzemamı acaba ay sonu kontrolü var ozaman göstereceğim doktora
Zhlllll eylul19 çok ilaç denedim olmadı birde onu deneyeyim her yeri sulu yara ve kurumuyor daha da yayılıyor 🥺
Zhlllll MelisaGoktugMommy yumurtaya var daha öncede alerji oldu bu yüzden doktor egzama için bi şampuan ve nemlendirici önerdi bakalım o fayda edecek mi
Sulebaydir Zhlllll maddi sıkıntı yoksa instgrmdan lokmanaktar_snmbrc sayfası var aktar karısim yapıyor 2 krem 1 sabun 1 bitki çayı benim zamanımda 350 TL di şimdi 600 TL eğer isterseniz tavsiye ederim. Zaten öncesi sonra birçok bebeğin egzamali resimi var bizjmkide dahi
Salis_ Zhlllll bizde de bitmeyen bi egzama vardı her alerji doktoruna gittik çocuk doktoruna gittik fayda etmedi verdiği ilaçlar en son cildiye doktoruna gittik onun yazdığı ilaçlar sayesinde 2günde geçti çok şükür. Siz cildiyeye gitmiş miydiniz