MelikeMila Bebeğim 2 ay 27 günlük geceleri hep o beni iki maksimum 3 saatte bir uyandırırdı bi kaç gündür 4 saatte bir uyandımaya başladı büyüyor o yüzden mi acaba bir de iki gündür gündüzleri de yarım saatte bir emiyor nerdeyse bazen
BMA MelikeMila benim oglumda 3 aylik oldu canim bazen 6 saatts bile kalkmiyo acıksa kalkar buyudukce banada saatleri uzicak demislerdi cidden öyle oldu bende ilk baslarda korkuyodum sarılığı vardi oğlumun korkuyodum yukselcek diye şimdi rahatim istedigi zaman kalkıyor bence keyfini cikar benim oglum bazen 6 ya kadar uyumadigi oluyo🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Handetugra MelikeMila daha ne istiyosun canim çocuk güzelce uyuyor işte 😂 benim oglum3da 2 ay 25 günlük 2 3 saatte bir uyanıyor insallah uzar bu süre gündüzleri de zar zor emzirebiliyorum.emmek istemiyor
MelikeMila Handetugra 😂😂ama İnsan endişe ediyor bir de gündüz hiç uyumuyoruz nerdeyse allerjimiz var çok sancısı oluyor gece uyusun artık yani
BMA MelikeMila evet canım hatta doktorum bana kızdı gunduzleri benim oglumda uyumuyo hep emmek istiyo cok kilo aldığı için 2 saatte bi emzir geceleri kaldirma o acıksa senide esinide komşularında uyandırır zaten dedi cunki oglumu sık sık emzirmekten göbeği şişti tecrubesizlik ilk olunca🤦🏻♀️