AylakMatmazel Minu 1 aylığız 1 haftadır kullanıyorum ama çok sık kullanamıyorum, sıcaktan kafası terliyor yastıkla. Günde bikaç saat kullanıyorum. Henüz bir farkını göremedim.
Taha_emir Minu ben hiç birsey kullanmadım canım sürekli yattığında destekle sağa sola çevirip yatiriyordum sonra zaten dönmeyi öğrenince düzeldi
Pelininannesii Minu kullanmadım ben, doğduğu gün başladım kafasını sağa sola yatırdım hep hatta bir ara sağa çok yatırmışım yamuluyordu ki hemen sola yatırmaya başladık düzeldi. 6 aylık tostoparlak kafalı bir şey oldu. Alışık ya şimdi de yana dönüyor kafa hep.
Msdmllale 1 aylıkken aldım 3,5 aylık olduk kullanıyoruz. Kafasının arkası düzleşmeye başlamıştı yastık sayesinde düzeldi
Taha_emir Minu bende sagq sola çeviriyordum yine sırt üstü yatıyordu kafa dümdüz dü ama merak etmeyin kendisi dönmeye başladığında düzeliyor ben ayrıca birsey kullanmadım şimdi kafası gayet düzgün hani doktora sorup mu başladınız kullanmaya yastığı
Taha_emir Minu canım sen bilirsin ama ben o tür şey kullanmadım hiç düzeldi ama belki çocuktan çocuğa da fareler için rahat edecekse istersen Bi uzman doktora sorup kullan belki doktor da gerek yok kullanma diycek sağa sola çevirince arkasında destek koy dönmesin ondada dönüyor durmuyorsa kendi zaten dönmeye başladığında muhtemelen düzelir öyle kalmaz ama yine sor doktora yanlış yönlendirmiste olmayalım onlar çünkü kafada yapısal Bi bozukluk yoksa bunu daha iyi bilir seni de daha doğru yönlendirir