OgretmenHanim Değerli anneler merhaba. Üç aylık kızıma hem meme hem mama veriyorum. Kızım doğduğunda göğüslerim dolu dolu olurdu. Sanki şu an göğüslerim dolmuyor gibi. Acaba sütüm mü azaldı? Aranızda bunu yaşayan ya da böyle hisseden var mı? Şimdiden teşekkürler
fdmozkncmn OgretmenHanim bnde bu durumu yaşamıştım azalmıyor canm merak etme sadece onsertlik gidiyor halk dilinde göğüslerin kenni terbiye ediyormuş😊 sütin yen var yanii telaş yapma 😀
esrarisoy OgretmenHanim evet 3. Ayda göğüs de öğreniyor ne zaman süt salgılayacağını sıkıntı etmeyin aynı şeyi yaşadım
tgc OgretmenHanim bnm kızım 56 günlük göğüslerim yumuşak hiç kaynamiyor bende sütüm bitiyor diye uzulmustumm ama bebek huzurlu sadece anne sütü alıyor kilosu da iyi gibi
deletedmom4842 OgretmenHanim Önceden bebeğinin çenesi güçlü olmadığı için 20 dk anca emerdi şuan 20 dk da çektiği sütü 5 dk çekebilir onun için göğsün hızlı boşalıyor sütünün azlığıyla alakası yok zaten az olsa yetmez bebeğinde ağlar.
OgretmenHanim deletedmom4842 evet haklısınız, yani böyle özellikle bugün sabah uyanınca özellikle dikkat ettim.gerçekten yumuşaktı hemen panikledim. Çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için :)
1PrensAnnesi OgretmenHanim hem mama hem meme olduğu için meme uyarımı az yapmaya başladı daha az üretime geçti tamamen memeye dönersen tekrar artacaktır 🙏🏻
OgretmenHanim 1PrensAnnesi her şey geldi aklıma inanın. Haklısınız, meme ağırlıklı gidelim ki meme uyarılsın. Çok teşekkürler:)