Rumuz_13 Kızlar bebeğinin başında konak var zeytin yağını sürdükten sonra bekletirken ve yıkarken çok rahatsız oluyor ağlıyor. Sadece mustelanın konak için şampuanını alsam o çözer mi sorunu. Deneyen oldu mı
Zeynep4646 Rumuz_13 bı tek zeytinyağıyla geçmiyor banyodan önce zeytinyağı şurup konak taragiyla tararsaniz 2-3 tekrara bitiyor hepsi
Mrvll Rumuz_13 çözüm tamamen konak tarağı. Kendi kendine çıkmaz ki. Zeytinyagi sürülüyor evet ama çok değil yağlı yağlı kalacak kadar değil. Azcik da surseniz orası yumusuyor konak taragiyla tarayinca hepsi çıkıyor. Sonra duşa sokarsiniz hemen. Badem yağı da olabilir.
Serpilctn Rumuz_13 benimde bebegimde konak çıktı kaslarında çıkmış bugün gidip konak tarağı alacam zeytinyağ ile deniyecem inşallah faydası olur
KEREM0000000 Rumuz_13 biz de Zeytinyağı işini bi türlü beceremedik mustela aldım banyo sonrası da tarıyorum henüz tamamen geçmedi ama faydasını görüyorum
Rumuz_13 Zeynep4646 konak tarağı aldım kullanıyorım ama bebeğim hiç rahat durmuyor yağı sürdükten sonra. Suyu seven çocuk yağlayınca Duşa tada çok ağlıyor 🤦🏻
Kuzucuklar12 Rumuz_13 ben bebantel krem denemiştim çok az yerine etki etti sonra heryerin sürüp bekledim biraz taradım yıkadım bidagada hiç cikmadi
ruzgrnanns_35 Rumuz_13 oglumun da kafası konakla doluydu banyodan önce yumuşatmasına biraz zaman verin hemen taramayın yumuşadıktan sonra aglamasına fırsat vermeden tararsanız hallolur
Nurellaaaa Rumuz_13 zeytinyağı sürün yarım saat bekletin ince tarak ile tarayın illa konak tarağı şart değil, bi kaç sefere geçiyor.
AyazisMom Rumuz_13 ebebekden konak taragı aldım ben zeytinyag kullanmadım duştan çıkar çıkmaz derisi yumuşamışken tarakla taradım tarak zaten hepsini alıyo 3 duş sonrası taradım tamamen bitmişti
sheyda9191 Rumuz_13 evet köpük şeklinde olanı. Kremide gece uyguladım ertesi gün duş aldırdım köpük şampuanla. Sonrasında da konak tarağıyla taradım
ozlem0501 Bebeğinizin saçına zeytinyağ sürün ve saçını tersten yavaşça tarayın bunu bir kaç yıkamada yaparsanız geçecektir