purplemelon Kızım 29 aylık oldu parkta abla peşinde. Kendi de diyemiyor cekiniyor basta, bana anne söyle benimle kaysın diyor önce ben iletişime geçiyorum sonra oda konuşmaya başlıyor. Tuvalet eğitimi tamamlandı. Kendi yasitlariyla da aynı şekilde
Pineapple20 purplemelon ne zaman verdiniz tuvalet eğitimini? Süreç nasıl ilerlerdi? Evet benim oğlum da abiler ve ablalarla koşturmayı oynamayı çok seviyor
Pineapple20 Nursahmetyusufaras00 hiperaktif olduğunu nasıl anladınız? Nelerdi yani belirtilerniz? Şu an benim oğlum da aynı çok inatçı ve parkta çocuklarla çok iyi anlaşamıyor. Vurmaz kızmaz ama çekiniyor
Nursahmetyusufaras00 Pineapple20 çocuk pskyatri götürdük o şekilde anlar ancak ve destek gelişim adına uyum var yok dye bakarlar özel eğitim istendi bizim oyun kurma yapamıyor du anca başladı davranış üzerine ancak pskiyatri bakar çocuk üzerine.. inatçılık yapısında var veya huy olur anlarız da çocuğuna göre daha öncelik gitmen gerekeblir ise bak derim .
purplemelon Pineapple20 tuvalet eğitimine 2 ay önce başladık. 1 haftada halloldu hem büyük hem küçük.
Yusuf20 Pineapple20 25 aylık bizimki arkadaşlarıyla anlaşır.parka gidiyoruz eskisi gibi kaydırak salıncak istemiyor farklılık istiyor
minik_koalam Pineapple20 inşaallah, çok dışarı da çıkarıyorum aslında ama daha çok kendinden büyüklerle daha iyi oynuyor, yeğenlerim var 11 12 yaşlarında onların peşinde sürekli benimle oynayın diye
2bebeannesiii Pineapple20 Benim cadı doğduğundan beri sosyal diyebilirim ben . Ama parkta kızımdan daha büyük olup annesinin yanından 1 dk ayrılmayan çocuklarda görüyorum . Benim kız beni resmen tanımamazdan gelir parkta , oynuycak hiç kimse olmasa kendi kendine kaydıraktan kayar otlarla oynar kedilerle konuşur illa bulur yani yapacak bişey .
Pineapple20 Nursahmetyusufaras00 götürdüm ben canım bi şeyi yok dedi. Tekerlek çeviriyordu ben onun için gitmiştim ama hiçbi şeyi yok dedi doktor
Selinsak Pineapple20 27 aylığız hemen kendine arkadaş bulur güzel oynar ama bi anda sarılmak istiyor karşısındaki kaçınca benim için park işkenceye dönüşüyor ( bi kere sarılıp bırakmıyor hep sarılalım derdinde 😂) birde başka bir çocukta oyuncak görürse yandık illa ki istiyor ama kendininkini vermek istemiyor konuşa konuşa 15 20 dk sonra tamam oynasın ama evine götürmyevek diyor .