Minikerkegim Minikbereninannesi evet bilinen bir gerçek regl dönemlerinde süt de azalma olur. Hormonlar yumurtalarımız çalışıyor o yüzden de azalıyor süt
DefneRana3881 Minikbereninannesi ne kadr sütün var bilmiyorm ama regl dönemin de bi azalma oluyor işk günleri ek gıda alıyorsa onunla takviye edebilrsn
Minikbereninannesi DefneRana3881 ek gıda almıyor canım hala çok zorluyor bizi. Buzluktan süt takviye ediyorum. Normalde sağarak veriyorum 3 saatte bir 130 cc çıkacakken 110 cc zorla çıkıyor
DefneRana3881 Minikbereninannesi 6,5 aylık yazmışsn yorumlara o yüzden alıyor sandm ek gıdayı ama çok bi fark etmiyormuş stoğunda varsa bez takibi yaparak içini ferahlatabilrsin
Minikbereninannesi DefneRana3881 ek gıda düşmanı çıktı bizimki. Hiçbir şeyi severek yemiyor. Çok kusuyor ek gıda aldığı gün. O yüzden ek gıda vermeye korkuyorum resmen
Burcutuna Minikbereninannesi evet bendede öyle ben sağarak veriyorum meme reddinden regl öncesi ve regl dönemi çok az geliyor sütüm çok zorlanıyorum🥴
Minikbereninannesi Burcutuna evet ciddi azalma oluyor aslında 30 40 cc direk oynuyor arada. Göğsümle uğraşa uğraşa 20 cc farka indirebiliyorum en fazla 😇
hafsahamza evet benimde regl zamanım sütüm acayip azalıyo normalde meme+mama gidiyoruz günde bir defa mama verirken raul zamanım günde 4 5 sefer mama ermek zorunda kalıyorum çok canımı sıkıyo bu durum
Minikbereninannesi hafsahamza aynen ben de sağarak verdiğim İçin iyice çıkartana kadar makineyi bırakmıyorum ☺️
Berfe Minikbereninannesi aa ilk defa duydum ben henüz olmadım ama bunları duyduktan sonra olmak istemiyorum artık mama vermiyorum çünkü sütüm o dönemde azalırsa bebeğim aç kalsın istemem
Definem Minikbereninannesi ben de ilk regl 6. Ayında olmuştum azalma değil resmen sütüm kesildi sanıp ağlamıştım😂 o sıra su içmeyi de ihmal etmiştim. Dr ile konuştuğumda demir eksikliğin olabilir dedi bu ay demir ilacı ve bol su ile regl dönemini normal sütle atlattık şükür
Minikbereninannesi Definem benim demirim normal düzeyde kontrol ettirmiştim Doğumdan sonra. Ben de ilk başta sütüm azalıyor kesileceğim sütten diye korktum