Birminikannee Kızlar aşırı aşırı takıntılı yapım var. Yani böyle her şeyi takarım olur olmaz her şeyi. Kıyafetime olan lekeyi yırtığı yada bebeğimin. Bebeğim ve benim Yüzümüzdeki izleri. Şurada neden fotoğraf çekmedim burda bu neden olmadı bunun gibi bir sürü şey ve bir taktığım şeyi 3 4 gün takarım aklımdan çıkmaz her işime mani olur neden böyleyim bilmiyorum ve bu huyumdan vazgeçmek istiyorum. Ne yapabilirim kızlar önerilerinize açığım
biryazmasali Birminikannee benm çocuktan sonra oldu takıntalrım sizin daha önce varmydı bu durum başak burcumuaunuz acaba sizde;) ama artık benmki ileri boyuta ulaştı balkonda acaba demir düşerse vs vs aklınıza gelmeyecek şeyler yazmayım sizede getrnym ben bi doktora gideceğim sizinkiler yine iyi
Momylion biryazmasali bende çok takıntılı ve başak burcuyum ☺️ bebekten sonra daha beter oldum herşeyde direk kötüyü düşünüp saatlerce araştırırm günlerce takarım balkondan hele çok korkuyorum sanki düşürem gbi hep kötü şeyler düşünüyorum 🥺
Htc4504 Bende de başladı biseyler panik atak gibi ya şimdi deprem olursa, ya şu tavan çökerse, ya kötü bir haber gelirse ay böyle sacma sapan kurgular Allah korusun nedir bu ya
Dilaraaaaaaa Htc4504 bendede bu aralar çok deprem korkusu var birsey olursa Allah korusun üçünü nasıl kollarım diye geceleri uyuyamıyorum artık üçünün yanında yatıyorum nasil olcak bilmiyorum böyle
Aslihan34 Ben lohusa döneminde yaşıyordum bunu hala az da olsa etkileri var işe başlayınca geçti düşünmeye vakit kalmıyor çünkü 😀 size tavsiyem çalışmıyorsanız ciddi bir uğraş bulun ve içinizden hep aynı şeyi söyleyin ammmaaaan boşver bugün her şey çok güzel ☺️ ya da sıkıntıya girdiğimde s.et der derin bir nefes alırdım
Busraerkacan Ben de aynı problemden psikiyatri ye gittim yoğun bi depresyondasın bi süre antidepresanla ilerleyeceğiz bağımlılığı yan etkisi yok denilecek kadar az dedi kısaca ona başlayacağım bakalım
biryazmasali Momylion bende başak burcuyum inanılmaz şeyler eskiden hiç aklıma gelmeyen saçımı kurtrken bile ya patlarsa moduna gryrm bazen ama allahtan hep değil bazen