Annee Kaçıncı ayda çıkarmaya başlıyolar sizinkiler nezaman başladı 4 aylık olacağız eli sürekli ağızda tükürük bayadır var ve bu aralar sürekli ağlıyor kaka sorunu var ondan değil anlıyorum ama diştenmi acaba iki elide ağzında sürekli
DefneRana3881 Annee 7 aylıkken çıkardı dişlerni önceki elini ağza götrme yada salya damak sertleşmesinden olabiliyor yani diş için çok belirti olmuyor onlar
Annee Denizmelisa hepmi öle acaba çıkaran yokmu damagına baktm alt tarafnda sağ tarafta beyazlık var iki tane ama emn olamadm ya nasl anlcam bilmyorm valla ağlaması mahvedyo beni 😔
ays_alii Annee oglumun elli agzindan hic gelmiyordu bir gun alt damaklarina baktim damaklarin yani bembeyaz olmus 2 hafta sonra tekrar baktigimda diş ciksrmisti suan 5 aylık oglum 4 bucuk aylikken dis cikatmisti
Glsn7581 ays_alii çiçeği burnunda anne 🤗üzülme yahu Allah rizka tabii. Öncelikle 3 öğün yemeğini asla atlama geçiştirme atıştırmalıklarla. Günde en az alerjin yoksa bir iki yumurta ye protein ağırlıklı beslenmeye çalış sütünün arttığını göreceksin