Cansudeniz12 Kullanan var mı? Biz yeni kullanmaya başladık çocuğumda uyku yaptı sanırım.Yada rahatladığı için uyuyor bilmiyorum ama korktum açıkcası😢
Eymosunannesi Cansudeniz12 Bebegime de kullandk hiç birsey fayda etmedi ama bu cok rahatlatti ben cok memnundm 3.ayina kadar kullandk
Cansudeniz12 Meovvmeovv Çok uyumayan çocuk kuzum.Bu gün bi görsen baya uyudu.Stres oldum kendi kendime halimi görsen derbederler gibi oldum.
Cansudeniz12 Eymosunannesi Çok teşekkür ederim.Valla beneğimin tepesinde uyanmasını bekliyorım.Aslında uyuması normal de ben bi pimpiriklendim.😢
Alp657 Bir buçuk yaşında bebeğim hala gaz sorunu olduğu için kullanıyorum bebeğiniz ne kadar bilmiyorum ama muhtemelen rahatlatmıştır ondan uyuyor olabilir uyku yaptığına şahit olmadım kurtarıcım diyebilirim
Cansudeniz12 KaganinAnnesi26 Bunları duymaya ihtiyscım varmıs.Çok sağolun yoksa cok dert ettim kendime
Glsm45 Cansudeniz12 4 aylığız hala kullanıyorum.geçenlerde kesmeyi düşündüm ağlama keşişleri uyku sorunları boy verdi resmen..tekrar başladım hemen rahatladı çok şükür.uyku sancısı olmadığı içim rahatlamıştır
Ask35tego 10 ay kullandık ve 3 günlükte beri , tamamen duzeltmedi ama en azından gaz mSaji fln ise yaradı,
Cansudeniz12 Ask35tego Bizde suan işe yaramış görünüyor.İnşallaj böyle devam eder.🙏 Tüm bebişler iyi olsın inşallah 🙏🥰