Bes22 Ne zaman emekleyip yürüdü bebeğiniz arada ne kadar süre geçti Ve ne zaman diş çıkardi hanımlar Bu üçlü arasındaki ilişkiyi merak ediyorum da
kitapkurdubebeninanasi Bes22 bu üçlü arasinda bence hicbir ilişki yok. Oğlum 8 buçuk aylikken diş çıkardı 9 aylikken emekledi 15 buçuk aylikken yürüdü. Iliski yok diyorum çünkü bazi cocuklar emeklemeden yürüyor ya da hic disi olmadan emekleyeni de gördüm.
TheBaby Bes22 11.ayda yalandan emekledi 1 yaşına 6 gün vardı kendi kendine yürüdü özel bir çaba göstermedim herşey zamanı gelince oluyor çünkü. İlk dişlerini 7.ayında çıkardı. Şimdi 15 aylık azılar çıkıyor
Bes22 kitapkurdubebeninanasi ya söyle deniyor halk arasında ilk diş çıkarsa yani emekleme ve yürümeden önce emekleme filan gecikiyor ve bakıyorum da gerçekten öyle dis çıkaran bebek çıkarmayana göre daha geç emekliyor
kitapkurdubebeninanasi Bes22 bilemedim size öyle denk gelmis olabilir arkadasimin bebeği 6. Ayda dis çıkardı 7. Ayda emekledi mesela hiç böyle jir sey duymamıştım ayrica😬
Selanik_guzeli Bes22 oğlum altı aylıkken çıkardı dişlerini baya diş çıkardı ve emeklemiyor 11 aylığız doğru olabilir
Burcin1221 Aslında ilişki var mı bende merak ediyorum , benim bebiş 7 ay 20 gunluk emekliyor, kenarlara tutunup kalkıyor, annemin deyişi ile çöö çöç yapıyor 🤣 ama hiç dişimiz yok henüz
biryazmasali Bes22 kızım 8 aylık emekledi 14 aylıkken yürüdü dişlerini çok geç çıkardı ilk dişini 11 aylıkken çıkardı hiç sırasıyla gitmedi alt diş üst yan diş gbi .
yuhumgeliy Bes22 yanlış hatırlamıyorsam 7 aylıkken çıkardı 8buçuk aylıkken emekledi şu an 9 ay 17 günlük koltuk kenarlarından yavaş yavaş yan gidiyor tutunarak tamamen yürüme başlamadı 😂
eylul19 Bes22 8 aylıkken emekledı.12 aylık adım attı ama 13 aylıkken tam anlamıyla yurumeye basladı .6aykıkkem ılk dısı cıktı .suan 10 -11 tane dısı var
Haydinn Bes22 8. Ayın içinde diş çıkardı 10. Ayın sonuna doğru sürünmeye başladı 11. Ayın ortasında emekledi 12 . Ayında tutunarak yürümeye başladı şuan 13 ay 11 günlük kızım desteksiz ama düşe kalka yürüyor ☺️
Sibelkerim 6 aylıkken ilk dişimiz çıktı 1 yaşından sonra emekledi 16 aylık olacağız haftaya ama bi Adım atmadan ileriye gidemedi
Selanik_guzeli Sibelkerim oğlumda 11 ay 20 günlük emeklemiyor tutunup yürüyor ama desteksiz yürümüyor daha. Emeklemiyor… sizinki emeklemeden önce neler yapıyordu nasıl gidiyordu biizmki poposuyla dönüyor ama ileriye gitmiyor