iki_prens_annesi Efem_18_10 sosyal yardim hizmetini tikla formu doldur o kadar e dewletine gir tabi 15 hun veye kisa zamnda artik ne zamn uygun olursa nasipse cikar insallah sanada
iki_prens_annesi Efem_18_10 ewet temmuzun ilk haftasinda baswurdum gecen hafta parayi aldim ama bu 450 tl ile 600 tl arasi nakit olan dimi
birprensannesii_ iki_prens_annesi acaba benımki kabul olmus mu 1 temmuzda basvuru yaptım 5 gün önce Boyle oldu
glcn1990 Saçma bişey benim 3 çocuğum var eşim işsiz sosyal güvencem yok kiracıyım bana çıkmadı neymiş yardıma uygun görülmemişim artık bende görülmüyorsam kime veriyolar
Kalpatisi_ glcn1990 aynen öyle banada çıkmadı eşimde denedi onda çıkmadı. Kiracıyız, kredi borcumuz var, 6 aylık bebeğim var evde tek eşim çalışıyo asgari ücrete ama yardıma ihtiyacımız yokmuş uygun görülmemişiz.
iki_prens_annesi 1blossom yok cnm direk pttye yatti bna sms geldi birde e dewletten ptt kurumu diye bi yer var oraya baktim cikmis
iki_prens_annesi birprensannesii_ detayda ne yaziyo peki . Bnmki surec dewam ediyo diyodu snra odemeniz hazir yaziyodu baska bisey yoktu ama siz ptt kurumuna baktinz veya arayin detayli ogrenin
Caglarass birprensannesii_ Başvuru yaptığınız yerde ne yaziyo ? Yardımın durumunu yazan yerde devam ediyor yazarsa kabul edilmiş oluyo
birprensannesii_ glcn1990 1 bucuk aydır surec devam ediyor sonra Boyle anlamadım ki bısey ben eve de geldıler adam dedı kı uygun gorunuyorsunuz sızınkı ne kadar sonra reddedıldı
glcn1990 birprensannesii_ bir aydan fazlaydı düreç devam ediyor yazıyordu daha sonra haksahibi falan adım yazıyordu başvuru şeklinde bugün baktım reddedilmiş
Merveeemeeliss iki_prens_annesi bnimde onaylandı ama 10 gün önce hala para yatmadı ne zaman yatar acaba