_YanakReisinAnnesii Bursaya taşınalı birkaç gün oldu ve uzun zaman burdayız artık, bebeğim alerjik bir bebek ve alerji doktoru arıyorum yardımcı olabilecek gidip memnun kaldığı doktoru,hastaneyi önerebilecek birileri var mı acaba ? 🌺
birmelekannesiiiiii _YanakReisinAnnesii Şehir hastanesi Yasin Karalı özele gidip tonlarca para dökmeye inan ki gerek yok doktor işinde gerçekten çok iyi tavsiye ederim
_YanakReisinAnnesii Berilsmom13 açıkçası özelden ağzımız çok yandı para uğruna bebeğime sürekli sürekli deri testi yapıldı mahvoldu yavrum devleti daha çok tercih ediyorum bu yüzden fakat randevu asla yok 🤷♀️ bu doktor nasıl acaba ilgili mi
ebruli1 _YanakReisinAnnesii Dortcelik çocuk hastanesi Demet Hafizoglu çok ilgili bir hekim, güleryüzlü eski tahlilleri izi gotururseniz gereksiz hiçbir şey yapmıyor
Berilsmom13 _YanakReisinAnnesii evet ilgili bir doktor randevu için talep bırakın mutlaka bildirim geliyor
_YanakReisinAnnesii ebruli1 burayı hiç bilmiyorum kusura bakmayın özel hastane mi devlet hastanesi mi acaba , 182 yi aradım fakat devletlerde ay sonuna kadar hiç randevu yok 🤷♀️😬
_YanakReisinAnnesii birmelekannesiiiiii randevu bulamıyorum canım bu doktora da talep bıraktım bakalım açılınca alabilirim inşallah 🙏
_YanakReisinAnnesii ebruli1 randevu açık değildi bu doktoru görmedim tek sadece yasin karalı vardı ona randevu aldım mecbur umarım memnun kalırım 🙏