_mandela_ Hanımlar oğlum dün sünnet oldu bugün farkettik pipisinin üzerinde sarı bir tabaka oluşmaya başladı iltihap gibi değil zaten antibiyotik ve krem kullanıyoruz acaba bu konuda tecrübeli olan başına gelen var mı korkuyorum bir şey olacak diye
MiniKaya _mandela_ canm şeffaf sarı bir tabakadan bahsediyorsan o normal azalıp çoğalıyor o iyileşme tabakası demişti doktor bize
Zehra-Beren _mandela_ tam olarak hatırlamıyorum ama sanki bizde de öyle olmuştu. Hafif kızarıklık ve sarartı vardı biraz şiş gibi duruyodu. Ama bir hafta içinde iyileşmisti. Size en büyük tavsiyem eti tazeyden sürekli kontrol edin yanlış kaynayabilir. Biz de oldu ve Cook geç farkettik.
SeninAnnenBirMelektiYavrm _mandela_ o zamanla yok oluyor iyileşme belirtisi. Birde dikişli ise dikişler de düşecek elinize gelecek top top ona da korkmayın
Aysimazmra Papatyamm01 nezaman banyo yaptırdınız acaba bizim 12 gün oluyo Dr 15 gün banyo yok dedi ama çocuk sıcaktan mahvoldu ettirdim bişe olmaz inşallah
_mandela_ Papatyamm01 ay korktum ya ağrısı falan kalmadı hiç sanki sünnet olmamış gibi hareket ediyor öyle görünce korktum bir an
Papatyamm01 Aysimazmra Ne 12 günü kafayı mı yemiş o doktor 3 günden sonra yıkabilir ben 4. Yıkamştm yazık çocuk mahvolmuştur bu sıcaklarda hangi akılla 12 gün diyor?
_mandela_ SeninAnnenBirMelektiYavrm evet bizimki bayağı hareketli doktorumuz fazladan dikiş attı bir de 😂
Deletedmom_5 _mandela_ Aynı dedigin gibi benim oglumdada olmustu o sarı tabaka iyilestigini gosteriyo korkma onu yarasi kabuk tutmus gibi dusun. O kendi kendine dusecek sakın kendiniz koparmayin cekmeyin.
Deletedmom_5 _mandela_ Evet benimde icim eriyodu krem surerken anliyorum seni. O yara dustukten sonra iyilesek Allah’ın izniyle. Allah’ım damatlığınıda gostersin insaAllah hayirli olsun😊.
Misskokulumm _mandela_ Canım bizde ettirdik klamplı o sarı görünen şey yara derisi dedi doktor sakın koprmaya çalışmayın geri ittirmeyin iğleşme sürecini uzatırsınız dedi o iltihap felan değil korkma yani 11-12 gün sonra felan kendilinden düşecek o . bnm bebeğim 6.5 aylık bu arada hatta o kabuğun yarısı düştü yarısı düşmeye devam ediyo 11 gün oldu sünnet olalı . Arada kantoron yağı damlatın hem yumuşatıyor hemde iğleştirme sürecini hızalandırıyor .
Misskokulumm Aysimazmra Ay olurmu biz sünnet yaptırdığımız gün bile doktor banyo yapabilir dedi 6.5 aylık bebeğim klamplı yaptırdık çok iyi bi doktora klapm alındıktan sonra ben hergün duş aldırdım 12 gün oluyo iğleşti bile sarı tabakası dökülüyor çok az kaldı kantoron yağı damlatın