İyi akşamlar güzel anneler
1 yaşında premture kız annesiyim şuan premetureligi kalmadı tabiki artik büyüdük lakin 3 aylıktan beri vajinasi yani idrar yaptığı yer ve kriptolix bölgesi yapisikti doktorumuz her seferinde mesajla gecicek dedi lakin geçmedi daha çok yapisti kızım aşırı hareketli o bölgesine her masaj yapmaya kalktığımda ağladı ister istemez en son 1 yaş konforunda yani 8 ağustos dokroumuz çocuk cerrahina yönlendirdi gidin çok yapışmış tehlike durumunda cerrah açsın dedi 9 ağustos öğlen gittik randevuya doktor ufak bir işlem le orayı açtı tabi biraz ağladı kziim ve bise vajina nin kroptolis büyük olduğu nü ultrason istedi çektik rahim görüldüğünü yalnız yumurtalik lari göremediğini yazmış rapora (midedeki gaz dan dolayı görülmemiş olablr) bugün doktor cerrah çocuk endokrin doktoruna gitmemize ve tekrar yumurtalik için ultrason cekilmeis gerekiyor doktorunuza bilgi verdim dedi hormonların alakalı olablir önlem amaçlı bir tahlil lerine baksın lar dedi ama ben çok korkuyorum ya kötü bisi çıkarsa endokrin doktoru napicak ne diyecek ne tahlil istiycek İnternet araştırdım daha körü oldum beynim durdu başına bu tarz bisi gelen varmi açaba kriptolis büyük sonradan küçülen yada normale dönen 2 gündür ruh gibiyim yarın çocuk endokrin randevumuz var ve beynim bir sürü şey geçiyor çok korkuyorum😞