Banuuca Merhaba.çocuğumun 10 gündür el ayak ve göğüdte isilikler mevcut günde 2 kez duş alıyor ancak aşırı terleyen 8 aylık bir bebeğim var.lütfen nr yapmalıyım yaşayan anneler yazabilir mi
Asyaa34 Banuuca vücudun havalanmasını sağla ve yatağına dikkat et terletmeyecek şekilde olsun kalın çarşaf ser katlayarak terletmez
Banuuca Asyaa34 aa çok teşekkürler yatagı su oluyor kafa ve sırt bölgesi abartısız görenler şaşırıyo bizim yatakta yattıgında da terliyor yattıgı yer
Noname21 Banuuca mucuk küçük kırmızı sivilce gibimi . Benim kizim da da 3 gündür var bende bugün fenistil sürdüm en azından kasintisi azalsın diye
Noname21 Banuuca valla bende yıkıyorum sudokrem de sürdüm bepanthol de sürdüm fayda etmedi. Burda hmetan demiş biri onu da deneyeyim. Ama aşıp sebebi terledigi zaman yokamamak . Yani terliyor o ter kalıyor üzerinde ve sivilce oluyor . Terletmemeye çalışmak lazım.
Banuuca Noname21 görselini yğkledim kollarında ve ayaklarında da mevcut.evet terlemeyi önlemek gerekiyor ancak bulamadım öyle bir yöntem