Yasminmiray10 Anneler şuan bebeklerinizi çorapla mi yatiriyosunuz cikartiyomusunz geceleri gunduzleri nasil yapiyosunuz corapla yatiyo suanlik 2 aylik sayılır
Esra17 Yasminmiray10 valla hava o kdr sicakki zibinla yatiyolar sadece 15.5 aylıklar geçen sene bu zamanlarda ince çorapla yatırıyordum sanırım ya
Nurselihiranur Yasminmiray10 hava sıcak cnm ayağı soğuk olamdıkça gaz olmaz kan dolaşımını etkiliyor çorap ben giydirmiyorum
Fubihan Yasminmiray10 vücut ısısına göre mesela ayakları soğuksa giydiriyorum ama uyurken terleyen bi bebek olduğu için çıkartıyorum
Deletedmom_33 Yasminmiray10 6 aylık benimki. 1 aydır giydirmiyorum corap. Gece tülbentle yarım kundak yapıp zibinlaa uyutuyorum. Üstünü vs açıyor
Yzaman Yasminmiray10 6 aylık yazın başından beri çorapsız hep çok sıcak çünkü havalar benim kızımin ayağı çorapsız bile terliyor çorap giydirsem bide 🤔
Morningstar Yasminmiray10 çorapsız full çorapsız hemde gece yatarken çorap giydirmek sağlıksız zaten ve havalar çok sıcak çoraba hiç ihtiyaç yok oğlum üstü açık sade zibinla yatiyor